2789

چراااا واقنننن

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

لابد توهم میزنی چش خوردین😁😆

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

تعریف نکن

نمیتونم

یکی ازم میپرسه جوگیر میشم میگمم واییی خیلی خوبه😂

زارت بعدش دعواس😂

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

مثل تاپیک پر بازدید چشم خوردی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

هیییی

برگشتم ب دخترخالم گفتم امروز میخوام برم دیتتت

بعد گف خوش بحالت ایشالله ک نتونی بریی 

بعدش با رلم دعوام شد نرفتیم😐الانم تو چصم براش

نگو هچ وقت من همینجا ک هسی ام نمیشناستم نمیگم

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
اصن لزومی نداری تعریف کنی بعضیا انرژی منفی دارن و همه چیز رو خراب میکنن!

اره واقنن اولا اعتقاد نداشتم الان مطمئن شدم انرژی منفی و چشم خوردن راسته😟🥺

یاد بگیر در این مورد تودار باشی

هعیی

مثلا برا دخترخاله هام تعریف میکردم

اونا مث خواهرامن فک نمیکردم چش بخروم🥺