2789
عنوان

چرا هر موقع از خوب بودن رابطم برا کسی تعریف میکنم دعوامون میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 35 پست
نگو هچ وقت من همینجا ک هسی ام نمیشناستم نمیگم

اره واقن همینجا هم میگی خوشبختم الم بلم زندگیت میریزه بهم

انقدر ک انرژی منفی میدن حسادت میکنن

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره واقن همینجا هم میگی خوشبختم الم بلم زندگیت میریزه بهم انقدر ک انرژی منفی میدن حسادت میکنن

خب پس نگو

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
هیچوقت هیچ جا از رابطت نگو

اره دقیقا

ب دخترخالم گفتم دارم میرم دیت

دعوامون ک شد هیچ

دیتم کنسل شد😐

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

منم پیش جاریم گفتنی دعوای شدیدی بینمون میفته

جاری ک اصن قفلههه اصلننننن نگو انرژی منفی خالصه

اره دقیقا ب دخترخالم گفتم دارم میرم دیت دعوامون ک شد هیچ دیتم کنسل شد😐

کلا حدیث هم داریم فکر کنم که از هدف هات به کسی چیزی نگو 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
کلا حدیث هم داریم فکر کنم که از هدف هات به کسی چیزی نگو 

هعییی

دیگه هیچییییی نمیگمم

آره واقعا پی بردم که نگم ما که همیشه خوب بودیم الان شدیم مثل اونا قهر و دعوای طولانی

هعییی

نگو عزیزم

موارد الکی رو ب عم ربط نده چشمت باز کن دلیل اصلی رو پیدا کن تو زندگی زیر ی سقف اون مورد صد برابر میشه حتما اون زمانم اسفند میگیری دستت درست شه؟؟ 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
موارد الکی رو ب عم ربط نده چشمت باز کن دلیل اصلی رو پیدا کن تو زندگی زیر ی سقف اون مورد صد برابر میش ...

حق با توعه واقننن

اما تموم کردن ی رابطه کار راحتی نیس

حق با توعه واقننن اما تموم کردن ی رابطه کار راحتی نیس

میدونم من سه ساله توشم از چند ماه پیش ب هم ریختیم می‌فهممت

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
میدونم من سه ساله توشم از چند ماه پیش ب هم ریختیم می‌فهممت

امیدوارم خوشبخت ترین بشی قشنگ من