تبلت سامسونگ یا هر تبلتی که میشناسید خوبه معرفی میکنین
لپتاپ دارم ولی میخوام تبلتم داشته باشم نیاز میشه
گرون معرفی نکنیناااا
دانشجویییی😅😅😅
هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قیمتم دانشجویی باشه یعنی خیلی گرون نباشه چون قیمت دستم نیست گفتم دانشجویی
هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.
تا چقدر میتونی هزینه کنی ، بگو ک من بگم چی بگیری من خودم دانشجوام ی تبلت با توجه ب نیازم گرفتم بای ...
ببین من اصلا از دنیای قیمتا اینا خیلی دورم
ولی بیشتر واسه جزوه میخوام قلمم نیازم میشه دیگه ولی رنج 15 تا20 باشه بهترمه
چیزی تو این حدود هست؟که مثلا طولانی مدت واسم عمر کنه؟