2777
2789
عنوان

کمک برای طراحی منزل

1889 بازدید | 22 پست

سلام دوستان

من یه زمین 150متری دارم لطفا راهنمایی کنید برای طراحیش باید چیکار کنم سایتی کانالی سراغ دارید راهنمایی کنه.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

میخوای نقششو بکشی؟ اول بشین نیازاتو بنویس ، چندتا اتاق و ....۱۵۰ خیلی خوبه ...زمین چطور افتاده؟ شرقی غربی یا شمالی جنوبی ؟ مستطیله؟ اگه عکسشو بفرستی یکم اطلاعات بدی میشه یه چیزی سرهم بندی کرد بعد ببریش پیش یه معمار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مررررسی  عزیزم.باتوجه به اینکه 150کوچکه تصمیم داریم دوبلکس بسازیم یعنی هال پذیرایی و اشپزخونه و یه حیات خلوت پایین و سه تا اتاق بالا در همین حد فکر کردیم ودیگه چیزی بلد نیسیتم زمین مستطیله 

اینو بخون

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

سلام عزیزم . درش رو به حیاطه یا به خونه؟ اگر در به حیاطه میشه شمالی و اگر در به خونه است میشه جنوبی. 

اول اینو تعیین میکنی. 

برا دوبلکس حتما و حتما پایین باید یه اناق درنظر بگیری

بعد اینکه برای ساخت میتونی به جای ۶۰درصد ۷۰درصد بسازین که بزرگتر‌شه و جریمه کمیسیون نود رو بدین

سلام عزیزم . درش رو به حیاطه یا به خونه؟ اگر در به حیاطه میشه شمالی و اگر در به خونه است میشه جنوبی. ...

ممنون که کمک میکنید واقعا نیاز دارم روبروی زمین یه فضای سبز میشه یعنی شمالیه دیگه?

درسته باید پیش ذهنیت داشته باشیم که نقشه خوبی بشه .یکی از دوستان گفتن یه اتاق پایین باشه ماهم مد نظرمون بود ولی ترسیدیم هال پذیرایی کوچک بشه پ اگه اینجوره حتما اتاق میذاریم

عزیزم وقتی کلا نمیدونی ورودی خونه از سمت حیاط میفته یا ساختمان پس واقعا از طراحی چیزی نمیدونی. من پیشنهادم اینه که حتما یه معمار ببینی و نقشه رو بسپری بهش. 

فقط تعیین کن که چه نیازهایی داری. مثلا میخوای پایین چی باشه بالا چی باشه . هر اتاقی چه ویژگی هایی داشته باشه . 

بعد به معمار بگو خودش برات نقشه میکشه.

من معماری خوندم اما وقتی هیچ ویژگی نتونی بگی نمیشه کمکی کرد

دقت کن آشپزخونه و سرویسها باید سمت شمال خونه باشه که نور روز نداشته باشه وگرنه خیلی گرم میشه مثلا آشپزخونه توی تابستون حهنمه یا سرویسها بو میدن. هال و پذیرایی قسمت جنوب باشه که نورگیره

ساقی جونم ممنونم.خیلی خوبه که معماری بلدید من تو گوگل که دوبلکس بزنم فقط پله ها رو میذارن اصلا طراحی داخل خانه نشون نمیده