2777
2789
عنوان

نارضایتی زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل ازدواج مگه میشه مزاج رو فهمید؟ وقتی کسی رابطه نداشته از کجا میدونه سرده یا گرم

مثلا کسی که مجرده بعضی وقتا حس میکنه که چنین چیزی رو نیاز داره ، بعضی وقتا بیشتره بعضی وقتا کناره ، اگر این نیاز رو زیاد حس کنه یعنی طبعش گرمه اگر کمتر حس کنه یعنی طبعش سرده معمولا هم دختر ها و هم پسر ها بعد از بلوغ این نیاز رو دارن و کاملا برای خودشون قابل شناسایی هس

خیلی زیاد میدونید من خودم یه مدت اینقدر توهم پیچیده شدم خودمم نمی‌فهمیدم چی فک میکنم چرت و پرت میگفتم فقط میدونم شماره امو دادم به یه پسر اون اصلا مثل شاهزاده  های دیزنی نبود بی احساس بی عاطفه حتی شبیه کن نیست فقط ظاهرش شکل اوناست