2777
2789
عنوان

سیرابی پاک شده رو تو آب آهک میذارن؟

169 بازدید | 12 پست

سلام به همگی،من هفته ی 13 بارداری هستم خیلی حالت تهوع دارم میگن سیرابی خوبه،اینایی که پاک شده میفروشن میگن تو آب آهک میذارن؟کسی اطلاع داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا فک نکنم اون ماه پاچه چون پر مو میزارن آهک 

البته که سیرابی مامان من گرفت برای من فقط گذاشت تو قابلمه و یه کتری آب در حال جوش ریخت روش با چنگال زیر روش کرد بعد سیرابی مثل برق سفید و تمیز شد با یه دست کشیدن ساده

من خریدم خورم ولی ویارم بهتر نشد بیشتر یادم میاد تهوع میگیرم ازش 

ویتامین ب داره سیرابی که من با همون قرص ب۶ هم ویارم خوب نشد 

حالا شما امتحان کن 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
شما تهوع بارداری تون تا کی ادامه داشت؟

۶ هفته سر دخترم شروع شد تا آخر ۱۳ هفته تموم شد 

این یکی دقیقا ۶ هفته شروع شد تا ۹ هفته مردم و زرد اب بالا میاوردم شدید تر از دخترم بود ولی از ۹ هفته تا الان که ۱۵ هفته هستم خوب نشده داغونم ولی میتونم بگم بالا نمیارم و یه وعده صبحانه درست درمون میخورم ولی خدایی ۱۴ هفته و ۱۵ هفته میشه دیگه چشم پوشی کرد از ویار و اون حالت دل آشوب دل هم زدن و بو غذا من نمیتونم تحمل کنم ولی میگم خدایا شکرت بهترم 

ولی دمیترون مرتب می‌خوردم 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
۶ هفته سر دخترم شروع شد تا آخر ۱۳ هفته تموم شد  این یکی دقیقا ۶ هفته شروع شد تا ۹ هفته مردم و ...

ببخشید جنسیت بچتون مشخصه؟من یه دختر دارم,اینم ۱۲ هفته و ۵ روز رفتم سونو گفت هفتاد درصد دختره

ببخشید جنسیت بچتون مشخصه؟من یه دختر دارم,اینم ۱۲ هفته و ۵ روز رفتم سونو گفت هفتاد درصد دختره

نه عزیزم گذاشتم انومالی ولی بهم گفتن لگنش شبیه پسر توکل بر خدا