2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به جی شغلی علاقه داری؟ چه رشته‌ی دانشگاهی میخوای؟ اون زیر شاخه تجربیه یا انسانی؟

ریاضیت خوبه؟ میتونی مفهومی درس بخونی؟ یا حفظیاتت بهتره؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
به جی شغلی علاقه داری؟ چه رشته‌ی دانشگاهی میخوای؟ اون زیر شاخه تجربیه یا انسانی؟ ریاضیات خوبه؟ میتو ...

ب پرستاری ولی یکم دیر ریاضی رو میفهمم حفظیاتم خوب

ب پرستاری ولی یکم دیر ریاضی رو میفهمم حفظیاتم خوب

تحربی حل مسئله زیاد داره

بجز خود درس ریاضی

تو فیزیک شما با اعداد و حل مسئله و تبدیل واحد و اینا درگیری

تو شیمی هم حل مسئله داریم حالا کمتر از فیزیکه ولی هست

زیست رو قطعا باید مفهومی بخونی تو کنکور ازش مفهومی و ترکیبی سوال میاد 

شیمی رو له بخشیش که حل مسئله نیست و متنه اصطلاحا میگیم حفظیات شیمی اونا رو شاید بشه با حفظیات پیش برد خیلی مفهومیش نکرد

ولی تو فیزیک مبحث‌های مفهومی داریم

و اینکه فعلا تو کنکور تجربی رقابت زیاده ولی خب تا زمان شما خیلی مشخص نیست چطور بشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
تحربی حل مسئله زیاد داره بجز خود درس ریاضی تو فیزیک شما با اعداد و حل مسئله و تبدیل واحد و اینا در ...

ولی شیمی به نظرم اصلا اینجوری نیست که مفهومی نداشته باشه به نظرم یه بخش‌هاییش مثل کشیدن ساختارها یا نوشتن فرمول رو باید متوجه شی که بتونی انجام بدی

درکل میتونی پی‌دی‌اف کتاب‌ها رو دانلود کنی چندتا فیلم آموزشی تو گوگل از درس‌ها ببینی

ببینی چجوریاست

ولی شیمی به نظرم اصلا اینجوری نیست که مفهومی نداشته باشه به نظرم یه بخش‌هاییش مثل کشیدن ساختارها یا ...

دیدم ولی مامانم میگ انقد پرویی ک دوس داری خودتو بسوزونی ت تجربی