2777
2789
عنوان

فکر کنید 2 تا دختر ناز دارید الان هم حامله اید چی تو دلتون میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 3391 بازدید | 109 پست

حتما توانش رو داری وگرنه خدا سومی هم بهت نمیداد

زعفرون نخور اون بچه گناه داره،بزار به دنیا بیاد بعد میبینی میشه تماممممم دنیات،خداهم کمک میکنه از پس هر سه شون بربیای.

زندگی تو آرزوی خیلی هاست😍🥲

مامان من اولین بچه اش سقط شد تووی ۶ ماهگی 

ناخواسته سقط شد ن عمدی

بعد ۲۰ سال داییم زنگ زد ک تو بچه داشتی قبل نرگس 

گفت ارعه چطور داییم گفت پسرتو خواب دیدم گفت سلام منو ب مادرم برسون و بگو خیلی دوسش دارم 

دایی میگفت خیلی ام شبیه امین بود ولی قد بلند تر 

امین داداشمه 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم دیدم آخه 3 تا دختر نمیشه بیخیال حرف دیگران بشم شوهرمم از یه طرف بخدا من انقدر قوی نیستم

خدا روزی رسونه

بعدم چنان برکتی تو زندگیت بیاد که خدا بدونه

خیلیا سه تا دختر دارن کلی خوشبخت ان

تو نت خوندم موندم چی کار کنم همش حرفای خواهرشوهرم و بقیه میاد تو ذهنم بخدا دارم دیونه میشم

وای خدا چه کار به حرف بقیه دارین من خودم الان سومی و باردارم خیلی هم عالیه صدای بچه تو خونه می‌پیچه 

زعفرون بچه رو سقط نمیکنه فقط بهش اسیب میزنه ://

مامان من سر خواهر برادر کوچیکم هرروز زعفرون می‌خورد سقط نشدن ولی ماشالله از بقیه مون هم خوشگلترن هم باهوش تر هم قد بلندتر

منم عاشق دخترامم ولی یه پسر هم آدم داشته باشه خوبه شما هم دختر دارید

یه پسر دارم، این یکی هم دختره شکر خدا. هر کدوم شیرینی خودش رو داره. دوست داشتم هر دو رو داشته باشم

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
نگران نباش از چی می ترسی؟منم یه بچه ۸ماهه دارم تازه فهمیدم باردارم.اولش افسرده شدم خیلی ناراحت بودم ...

زایمان اولت چی بود سز یا طبیعی

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
زنداداش منم بجه سومش یکسال و شش ماهشه الان فهمیده باز چهارمی رو حاملس کارش شده گریه 

وای خدا کمکش کنه فقط

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓