2777
2789
عنوان

فکر کنید 2 تا دختر ناز دارید الان هم حامله اید چی تو دلتون میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 3392 بازدید | 109 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رو شکر میکنم که بازم بهم نعمت داده میده میگم شکرت که بازم منو لایق مادرشدن دونستی میگم شکرت که بازم منو تو خلقتت این عجیب ترین اتفاق دنیا شریک کردی میگم کمک کن تا بتونم بهترین بچه ها رو تربیت کنم 

خب اگه نمی‌خواست نباید باردار میشدی حالا که شدی چکاری از دستت برمیاد دلت میاد سقطش کنی اونم بچته بخدا گناهه

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
زندگی پس از زندگی ببین اونایی که بچشون سقط کردن اون دنیا باید جوابگوی خدا و اون بچه باشن خیلی سخت ب ...

خودم دیدم آخه 3 تا دختر نمیشه بیخیال حرف دیگران بشم شوهرمم از یه طرف بخدا من انقدر قوی نیستم

نگران نباش از چی می ترسی؟منم یه بچه ۸ماهه دارم تازه فهمیدم باردارم.اولش افسرده شدم خیلی ناراحت بودم چندروز گذشت حالم بهتر شده الان خوشحالم هستم.خدارا شکر به قول شوهرم مردم از نازایی می نالن تو از خداداد حامله شدن

خدایاااا

یه نگاهی به اوناییکه ندارن بنداز

چرا اینقده کارات عجیب غریبه اخه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

زنداداش منم بجه سومش یکسال و شش ماهشه الان فهمیده باز چهارمی رو حاملس کارش شده گریه 

خب اونکه می‌دونس انقدر تیزن چرا ی روش درست و اصولی برای جلوگیری استفاده نمیکرد 😐🤷حتما هم میگه جلوگیری طبیعی داشتیم

من خودم خیلی دختر دوست دارم ولی بعد دو تا دختر دلم میخواست لذت مادر یک پسر بودن رو هم تجربه میکردم

منم عاشق دخترامم ولی یه پسر هم آدم داشته باشه خوبه شما هم دختر دارید

خودم دیدم آخه 3 تا دختر نمیشه بیخیال حرف دیگران بشم شوهرمم از یه طرف بخدا من انقدر قوی نیستم

عمه من ۳تا دختر داشت همه حرفش می زدن ناراحت میشد حالا دوتا بزرگا که استخدام شدن و شاغلن کوچیکم دانشجو پزشکیه چشمشون روشن شده به این دخترا همونا که سرکوفتش می زدن چندتا پسر بی عرضه شاشو دارن فقط دردسرن