خدا رو شکر میکنم که بازم بهم نعمت داده میده میگم شکرت که بازم منو لایق مادرشدن دونستی میگم شکرت که بازم منو تو خلقتت این عجیب ترین اتفاق دنیا شریک کردی میگم کمک کن تا بتونم بهترین بچه ها رو تربیت کنم
پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نگران نباش از چی می ترسی؟منم یه بچه ۸ماهه دارم تازه فهمیدم باردارم.اولش افسرده شدم خیلی ناراحت بودم چندروز گذشت حالم بهتر شده الان خوشحالم هستم.خدارا شکر به قول شوهرم مردم از نازایی می نالن تو از خداداد حامله شدن
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
خودم دیدم آخه 3 تا دختر نمیشه بیخیال حرف دیگران بشم شوهرمم از یه طرف بخدا من انقدر قوی نیستم
عمه من ۳تا دختر داشت همه حرفش می زدن ناراحت میشد حالا دوتا بزرگا که استخدام شدن و شاغلن کوچیکم دانشجو پزشکیه چشمشون روشن شده به این دخترا همونا که سرکوفتش می زدن چندتا پسر بی عرضه شاشو دارن فقط دردسرن