2777
2789
عنوان

وای خدااا چقد ک من بدبختم

307 بازدید | 23 پست

من خیلی ادم بیچاره ایم هزار تومن پول ندارم 

نگید کار کن چون شرایطشو ندارم چون عر کاری ک بخام شروع کنم حتمااا حداقل پونصد تومن کم کم سرمیاه مخاد و برا منی ک چون هزار تومن بهم نمیده واقعا سخته....من احمق دو هفته پیش رفتم مغازه دوستم لوازم ارایشم تموم شده بود یه ضد افتاب و یه عطر و کش مو و نوار گرفتم شد حدود چهارصد وشصت تومن حالا شوهرم نمیده قرضمو پس بدم بهش میگم نمیشه بدی پولشونو بدم میگه هیییس با من حرف نزن....وضعشم خیلی خوبه مهندسه درامدش زیاده کلی برا خودش خرید میکنه ولی برا من حتی بسته اینترنت نمیگره مگه من خودم پنجاه تومن ب بدبختی جور میکنم ک ده گیگ اینترنت میگیرم هر ماه اونم چون تو خونه دق میکنم تنهایی...عروسی برادرشوهرمم چند روز دیگ س یه تیکه لباس ندارم بپوشم ...خیلی سختمه چکار کنم ...از دار دنیا یه دونه انگشتر نازک و ظریف دارم میگم اونو بفروشم قرضمو بدم؟اخه شوهرم نمیده ک نمیده اصلا بهم تنها خرجی ک بهم میده پول نوار بهداشتیمه ...بخدا راست میگم هیچی بهم نمیده هیچچچچی منم عادت کردم ولی نمدونم من ک خر چرا اونروز منو جو گرفتم گفتم بزار برا خودم ضدافتاب و عطر بگیرم...البته دوستمم گفت نمخاد فعلا پولشو بدی ولی خب دو هفته بیشتره روم نمیشه بیشتر از این

خداجون عاشقتم...شکرت بامعرفت  

به چه امیدی داری بااین آدم ادامه میدی؟حتماخودت بدعادتش کردی ازاول یادش ندادی که زن خرج داره

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به چه امیدی داری بااین آدم ادامه میدی؟حتماخودت بدعادتش کردی ازاول یادش ندادی که زن خرج داره

هیچ امیدی ب زندگی باهاش ندارم ولی خب جاییم ندارم مجبورم بسوزم و بسازم...ن از اولش نمیداد بهم اصلا 

تمام تصورم از یه مهندس بهم ریخت خداوکیلی این چه زندگیه؟

مگه بدون پول آدم می‌تونه زندگی کنه؟ اومدیم و تو خونه یه چیزی لازمت شد اونوقت نباید بخری؟

موندم چی بگم

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
هیچ امیدی ب زندگی باهاش ندارم ولی خب جاییم ندارم مجبورم بسوزم و بسازم...ن از اولش نمیداد بهم اصلا&nb ...

نه نسازباهاش،سعی کن عوضش کنی هی نیازاتوبراش بشمار،بگوماهانه بایدبهم پول بدی،انقدبرو روی مخش تابدونه توخرج داری پولاشومیخوادنگه داره کجا ببره باخودش؟

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

برو دادگاه همینارو مطرح کن. هر زنی یه حقوقی داره و همسر موظفه. ینی وظیفه قانونیشه! .مخارجتو تامین نمیکنه توام براش ناهار شام درست نکن. به حمال هم برای کارش یه پولی میدن. تو که زنشی مثلا. زیادی داری خودتو نادیده میگیری اونم به این روال عادت کرده

تمام تصورم از یه مهندس بهم ریخت خداوکیلی این چه زندگیه؟ مگه بدون پول آدم می‌تونه زندگی کنه؟ اومدیم ...

ن برا خرجی خونه خودش هر چی نیاز باشه میخره ولی برا خودم اصلا نمیده