من خیلی ادم بیچاره ایم هزار تومن پول ندارم
نگید کار کن چون شرایطشو ندارم چون عر کاری ک بخام شروع کنم حتمااا حداقل پونصد تومن کم کم سرمیاه مخاد و برا منی ک چون هزار تومن بهم نمیده واقعا سخته....من احمق دو هفته پیش رفتم مغازه دوستم لوازم ارایشم تموم شده بود یه ضد افتاب و یه عطر و کش مو و نوار گرفتم شد حدود چهارصد وشصت تومن حالا شوهرم نمیده قرضمو پس بدم بهش میگم نمیشه بدی پولشونو بدم میگه هیییس با من حرف نزن....وضعشم خیلی خوبه مهندسه درامدش زیاده کلی برا خودش خرید میکنه ولی برا من حتی بسته اینترنت نمیگره مگه من خودم پنجاه تومن ب بدبختی جور میکنم ک ده گیگ اینترنت میگیرم هر ماه اونم چون تو خونه دق میکنم تنهایی...عروسی برادرشوهرمم چند روز دیگ س یه تیکه لباس ندارم بپوشم ...خیلی سختمه چکار کنم ...از دار دنیا یه دونه انگشتر نازک و ظریف دارم میگم اونو بفروشم قرضمو بدم؟اخه شوهرم نمیده ک نمیده اصلا بهم تنها خرجی ک بهم میده پول نوار بهداشتیمه ...بخدا راست میگم هیچی بهم نمیده هیچچچچی منم عادت کردم ولی نمدونم من ک خر چرا اونروز منو جو گرفتم گفتم بزار برا خودم ضدافتاب و عطر بگیرم...البته دوستمم گفت نمخاد فعلا پولشو بدی ولی خب دو هفته بیشتره روم نمیشه بیشتر از این