2777
2789
عنوان

وای خدااا چقد ک من بدبختم

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 23 پست
نه نسازباهاش،سعی کن عوضش کنی هی نیازاتوبراش بشمار،بگوماهانه بایدبهم پول بدی،انقدبرو روی مخش تابدونه ...

تا دو کلمه مخام حرف بزنم باهاش میکه هییییس صداتو نشنوم حتی یکبار نتونستم باهاش درد ول کنم 

خداجون عاشقتم...شکرت بامعرفت  
برو دادگاه همینارو مطرح کن. هر زنی یه حقوقی داره و همسر موظفه. ینی وظیفه قانونیشه! .مخارجتو تامین نم ...

کسی ندارم ک حمایتم کنه از دادگاه بیام کجا برم؟حایی رو ندارم ک بمونم الانم تنها امیدم اینه ک یه سرپناه دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا دو کلمه مخام حرف بزنم باهاش میکه هییییس صداتو نشنوم حتی یکبار نتونستم باهاش درد ول کنم 

اینجوری ادامه بدی عمرت به بادمیره،یکم سلیطه بازی دربیاربگوبایدپول بدی،کوتاه نیا

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
اینجوری ادامه بدی عمرت به بادمیره،یکم سلیطه بازی دربیاربگوبایدپول بدی،کوتاه نیا

چمدونم خواهر 

الان بخدا کلی استرس پول دوستمو دارم نمدونم چکار کنم از طرفی چهل تومنم مادرشوهرم از مخاد شاید باورت نشه اندازه چهل تومن ندارم ک پولشو بدم 

چمدونم خواهر  الان بخدا کلی استرس پول دوستمو دارم نمدونم چکار کنم از طرفی چهل تومنم مادرشوهرم ...

شماره ی شوهرتوبده به دوستت بگوزنگ بزن ازش بگیر

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
شماره ی شوهرتوبده به دوستت بگوزنگ بزن ازش بگیر

منو میکشه اینجوری ک 

بعدم دلم نمخاد دوستم بفهمه زندگیمو 

من از اوناییم ک همه فک میکنن زندگیم گل و بلبله ولی آه از زندگیم

جایی ندارم برم ...از طرفی یه دختر دارم ک نمیده بهم منم بدون دخترم میمیرم

منم بچه طلاقم مامانم منو نبرد انگار ن انگار اگرم میخاست ببره مادر مامانمم نمیزاش لعنتی الآنم دوسال ی بارم میرم خونشون رام نمیدن میگن نکنه عادت کنه وایسه اینجا 

منم بچه طلاقم مامانم منو نبرد انگار ن انگار اگرم میخاست ببره مادر مامانمم نمیزاش لعنتی الآنم دوسال ی ...

ای بابا چقد سخت عزیزم....خدا ب داد دل جفتمون برسه