بچه ها من دوشنبه امتحان شبه نهایی تاریخ ۱۴ تا درس دارم و خیلی سنگینه امتحان مستمرم تو برنامه ریزیم گذاشته بودم که امروز ۸ درس بخونم که خالم گیر داده بلند شو بریم بیرون شاتشو الان میزادم بنظرتون چجوری چی بگم دلش نشکنهه و قبول کنن باهاشون نرم بیرون
وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻 توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗 اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻 INTP
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعدا میتونی بگی گوشیمو خاموش کرده بودم واسه امتحان تاریخ بخونم سنگین بود
وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻 توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗 اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻 INTP
چون الانم بخوای جواب بدی صددرصد میخواد برات حرفای مغز استراحت میخواد و فلان ببافه
اونموقع به گوشی مامانم میزنگه میگه بده به ملیکا🥲وای نمیدونم چیکار کنم
اگ خودت دلت میخواد بری و میتونی درستم برسونی برو اگ ن واقعا گوشیت و خاموش کن وقتی زنگ زد هم با ی حالت خسته از درس و این ک ی عالمه درس داری خودت و نشون بده
منم یازدهم انسانی ام ولی چه خوب همچین خاله ایی داری خب بنظرم با این همه سخت شدن درس ها و نهایی ها دیگه فعلا ۲ ماه با کل اعضای خونه و فامیل رابطه ات رو قطع کن