2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟

60 بازدید | 6 پست

بچه ها من دوشنبه امتحان شبه نهایی تاریخ ۱۴ تا درس دارم و خیلی سنگینه امتحان مستمرم تو برنامه ریزیم گذاشته بودم که امروز ۸ درس بخونم که خالم گیر داده بلند شو بریم بیرون شاتشو الان میزادم بنظرتون چجوری چی بگم دلش نشکنهه و قبول کنن باهاشون نرم بیرون یا برم بنظرتون تو دوروز میتونم بخونم تموم کنم؟

😍

🦋نون_بربریییی@ملوسکتونم‍@هیییی_زندگی‍@ممد_نمکی‍ @sadaf_jan‍ @hlma79‍ @نسیم75هستم‍ @دختر_قهوه_فروش‍@آب_آلبالو‍@شما قشنگ ترین دوستای من هستید،خواستم بگم که عاشقتونم😍تو غیر ممکن ترین رویای منی🥀.....تو غمگین ترین غم پنهان دلمی❌️❌️آقایان محترم لطفا احترام خودتون رو نگه دارین❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️همچنین حق شرکت در تاپیک بنده رو ندارید❌️ریپلای و لایک هم نکنید❌️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اتفاقا پریودم هستم بنظرت دقیقا چجوری جوابشو بدم که اصلا ناراجت نشهه؟

تو هم بگو خیلی دوس داشتم بیام ولی دل درد پری دارم حالم اصلا خوب نیست همش زیر پتو ام (با ایموجی ناراحت ) ، اگه میتونی بجای امروز فلان روز بریم