2777
2789
یادمه دوران مجردی عاشق یه پسری بودم. یه دختر ک میدونست ما با همیم، اومد براش عشوه میریخت اخرم رفت دع ...

پسرا که اصلا هیچ بویی از مردونگی و مرد بودن نبردن اونا اصلا به کنار

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
پسرا که اصلا هیچ بویی از مردونگی و مرد بودن نبردن اونا اصلا به کنار

دقیقا. یه پسره بود میگفت وقتی توی جمع دوستام هستن و میگم فقط با یه نفرم بهم میخندن و مردونگیم رو زیر سوال میبرن و مسخرم میکنن😳😳😳😳

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا. یه پسره بود میگفت وقتی توی جمع دوستام هستن و میگم فقط با یه نفرم بهم میخندن و مردونگیم رو زیر ...

کاش ما دخترا از خودمون شروع کنیم، با هیچ پسری به قصد رابطه دوست نشیم، مردا مث بچه ها میمونن واقعا تا ۷۰ سالگیشون تربیتشون دست خانماست

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
کاش ما دخترا از خودمون شروع کنیم، با هیچ پسری به قصد رابطه دوست نشیم، مردا مث بچه ها میمونن واقعا تا ...

اما خیلی از دخترا ک با ده نفر هم بودن با سیاست و سلیطه بازی، اون پسره رو از دختر پاک و خوب میگیرن....

اوضاع اینجوری شده. 

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟
اما خیلی از دخترا ک با ده نفر هم بودن با سیاست و سلیطه بازی، اون پسره رو از دختر پاک و خوب میگیرن... ...

همینو میگم. بابا همون دختر سلیطه هم تو این موضوع ضرر میکنه، دست بالای دست زیاده، گرگ‌تر از اونم هست فراوون، هممون رو میگم، که واسه این پسرا ارزش و شخصیت خودمون رو پایین نیاریم، مردا باید تلاش کنن واسه بدست آوردن دخترا، باید التماس کنن تا بهشون زن بدن تازه ولی ماها چکار کردیم، همدیگه رو پاره کردیم واسه یه مشت پسر هوس باز 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️