2777
2789
عنوان

یعنی هنوز حسی بهش دارم

77 بازدید | 14 پست

برای یه مدت عاشق یه آدم به شدت عوضی شدم شخصی که پشت صمیمی ترین دوستاشم حرف میزد و بشدت مودی بود یه روز خوب بود یه روز بد و بقیه داستان ومن بعد از فهمیدن اعتیادش با اینکه دوسش داشتم ردش کردم الان دار همش اذیتم میکنه میگه دار با یکی ازدواح میکنه که خیلی دوسش دار من این قضیه عذابم میده یعنی ازش متنفرم و نمیخوامش اما اگه ازدواج کنه هم  یجوری میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون داره گوه میخوره آدم شاد فریادش نمیزنه صرفا میخواد حرصت بده 

ولی بااینهمه چیز بدی که ازش گفتی هنوزم حسی بهش داشته باشی... ارزشت همچین آدم شخمی ایه؟ ولش کن گم شه ازهمه جا بلاکش کن خطتم بسوزون 

اون داره گوه میخوره آدم شاد فریادش نمیزنه صرفا میخواد حرصت بده  ولی بااینهمه چیز بدی که ازش گف ...

قضیه از این لحاظ تخمیه که همه اینکارار کنم با هر روز جلو چشمم اخه همکلاسیم

متوجه نمیشم من بی لیاقتم یا اون 

شما 

اگه حسی بهش داشته باشی یعنی ارزش خودتو نمیدونی گلم 

همچین ادم مزخرفیو حتی نباید بهش فکر کنی دیگه چه برسه برات مهم باشه 

ازهمه جا ببندش و تو ذهنت یه بار بشین برا همیشه تجزیه تحلیل کن بندازش سطل آشغال پروندشو ببند 

ارزش خودتم بدون 

اون داره گوه میخوره آدم شاد فریادش نمیزنه صرفا میخواد حرصت بده  ولی بااینهمه چیز بدی که ازش گف ...

نه انقدر آدم های خوب و سالم دورم بودن و خواستارم بودن بدیش اینکه به مرور رفتار های بدش رو کرد و از اول نبود که من کلا بهش فک نکنم 

شما  اگه حسی بهش داشته باشی یعنی ارزش خودتو نمیدونی گلم  همچین ادم مزخرفیو حتی نباید بهش ...

دقیقا وقتی بهش فک میکنم سر درد میگیرم که این همخ مورد خوب دورم بوده و هست چرا باید سطن خودم بیارم پایین که حتی به همچین دیونه ای فک کنم

قضیه از این لحاظ تخمیه که همه اینکارار کنم با هر روز جلو چشمم اخه همکلاسیم

تو باید از لحاظ ذهنی خودتو قوی کنی پس 

بگو هرگوهی میخوری به من ربطی نداره من حتی تورو دیگه یادمم نمیاد 

مزاحمت هم ایجاد کنی ازاین به بعد سکوت نمیکنم شکایت میکنم حالت جا بیاد 

پس دهنتو ببند راهتم کج کن برو 

اگه طرفم دوست داشت نمیومد با تو حرف بزنه 

فقط گو میخوره 

جلوش وایسا کم نیار 

تو باید از لحاظ ذهنی خودتو قوی کنی پس  بگو هرگوهی میخوری به من ربطی نداره من حتی تورو دیگه یاد ...

همکلاسیم تو جمع همکلاسی هامون این چیزا میگه البته دقیقا میدونم از لج من میگه چون اویل شمارش سیو داشتم تا با هم بحثمون میشد شروع میکرد استوری عاشقانه گذاشتن که یعنی رل دار من بسوزم 

دقیقا وقتی بهش فک میکنم سر درد میگیرم که این همخ مورد خوب دورم بوده و هست چرا باید سطن خودم بیارم پا ...

طبیعیه گلم هرچقدم طرف سمیه ما بازم ممکنه یه حسایی داشته باشیم ولی اینا همه منشا‌ش ذهنمونه 

بشین رو کاغذ بنویس چرا آدم بدیه چرا لیاقتتو نداره و کات کردی؟ 

رفتارای الانش دلیلش چیه؟ ( مثلا تعادل روحی روانی نداره، میخواد ناراحتت کنه و بهت حس بد بده میخواد حسودی کنی، میخواد دوباره باهات ارتباط بگیره) 

همینارو بنویسی به قدری حالت ازش بهم میخوره که دیگخ حتی فکر کردن بهش هم اذیتت میکنه 

حرفایی هم که درموردش میزنی عوض کن 

مثلا هروقت یادش افتادی عوق بزن 

نگو حس بهش دارم بگو ازش متنفرم اون لیاقت منو نداره 

کلمات انرژی دارن کلمات درست استفاده کن 

و اینکه رو خودت عزت نفس و اعتماد به نفست کارکن مگردای خوبم که داشتی و بعد اینم خواهی داشت 

به این فک کن شان تو همچین آدم پفیوزی نیس باید کلاس اولو ول کنی تا بری دوم 

باید از آدم بد بگذری تا آدم خوب بیاد تو زندگیت 

خودتو محدود نکن تا رشد کنی

اینکارا که گفتم بکنی دیگه حتی تو فکرتم نمیاریش 🙂

همکلاسیم تو جمع همکلاسی هامون این چیزا میگه البته دقیقا میدونم از لج من میگه چون اویل شمارش سیو داشت ...

اجازه نده خب 

شمارشو همه چیو پاک کن 

خطتم عوض کن 

وقتی وارد کلاس شدی هدفون بذار با صدای بلند آهنگ گوش کن صدای اون احمقو نشنوی 

اجازه نده خب  شمارشو همه چیو پاک کن  خطتم عوض کن  وقتی وارد کلاس شدی هدفون بذار با ...

آخرین بار دقیقا بی محلی کردم جوری که حس کردم خودش دید بی فایده ادامه نداد