2777
2789

حتما برو دکتر برای من که واقعا کپک زده بود

اولش پماد داد بعد دو روز شستشو داد ودوباره پماد دیگه از اون موقع به بعد دست به گوشام نمیزنم برای من از مصرف زیاد گوش پاک کن بود

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط عنبر نسارا، من تجربه ی عفونت گوش وحشتناک  دارم ک با همین عنبر نسارا درمان شد، یه دونه عنبرنسارا رو بزار رو آتیش، یه ذره ک آتیش گرفت و ذغال شد خاموش کن ک دودش بلند شه، یه دونه قیف رو بزار روی عنبرنسارا، ته قیف ک سوراخش کوچولوئه رو بزار توی گوشت، تا دودا بره تو گوشت، من ۶ساعت به ۶ساعت اینکارو کردم تا عفونت گوشم کلآ خوب شد

فقط عنبر نسارا، من تجربه ی عفونت گوش وحشتناک  دارم ک با همین عنبر نسارا درمان شد، یه دونه عنبرن ...

مطمنی برا قارچم جواب میده؟ قارچ با عفونت فرق داره لعنتی. قارچ بسیار برگشت پذیره .

مطمنی برا قارچم جواب میده؟ قارچ با عفونت فرق داره لعنتی. قارچ بسیار برگشت پذیره .

اره موافقم 

البته من دفعه پیش عنبرنسا دود دادم خیلی بهتر شدم ول کردم باز بدتر شد اما نمی‌دونم شاید اگر ادامه می دادم خوب می‌شد