2777
2789

دخترم دو سال و دو ماهشه

در حد ۲۵ کلمه نا مفهوم ازش شنیدم ولی خیلی کم استفاده میکنه.

در طول روز در حد ماما بابا دادا لالا به به استفاده میکنه

حرف شنوی داره جای عروسکاشو خوراکی و شیشه شیر و کفششو میدونه 

بوس میفرسته بای بای میکنه میگم کلاغه چی میگه میگه غار غار ولی حرف نا مفهموم واسه خودش میزنه

از کلمه من استفاده میکنه 

شماها همچین تجربه ای دارین؟اگر دارین دریغ نکنین توروخدا افسرده شدم هیچی خوشحالم نمیکنه شب و روز فقط به این فک میکنم که کی به حرف میاد شوهرم باهام اصلا همکاری نمیکنه ببرم گفتار درمان 

خوبع دیگه 

تخم کفتر خوبع

گوشت گنجشک

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله فرزند اولم تا دوسالگی هیچی نمیگفت ، خیلی به این در و اون در زدیم همه دکترا میگفتن نرماله ، خلاصه کرونا شد با برادرم که اونم کوچیکه جایی قرنطینه شدیم به حرف افتاد!!!! فهمیدیم همسن و هم بازی میخواست ، دختر دومم الان یک سال و نیمشه تحت آموزش خواهرش خیلی بیشتر و بهتر از همسناش حرف میزنه

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

اره دخترم پيرم كرد يني برام مهم نبودااا اطرافيان انقد حرف ميزدن دختر من تولد دو سالگيشم حرف نميزد بعدش شروع كرد مامان و بابا گفتن و عمه و اينا كم كم زياد شد تا الان ك٥شالشع يه لحظه ام ساكت نيست😁😁

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

وقت هست عزیزم 

تا دو سال ۷ یا ۸ اوکی میشه 

بهش فشار نیار 

بچه ها فرق دارن 

اگه تجربه منو بخوای بهت میگم هر روز ببرش پارک و بهش فشار نیار

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

بنظرم که خوبه مشکل نداره ولی بچه دوساله ای که دلش نخواد حرف بزنه بازیگوش باشه و توجه نکنه چه مشکلی میتونه داشته باشه؟

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%