من قدم ۱۶۷ ..چهره خوبیم دارم هرکی مادوتارو باهم میبینه بهم میگه تو عقلت ناقصه که بااین موندی...این سرو وضع درستی نداره...میخنده...خودش از ظاهرش ناله میکنه من تعریف میکنم عیدی پول نداشت لباس بگیره لباساش خراب شده بود واسه خودم هنوز خرید نکرده بودم واسه اون خریدم .... بعد اصلا باهاش دعوایی نداشتم داشت راجب ی زنوشوهری ک دعوا کرده بودن صحبت میکرد گفت عاقبت واسه زن طلاگرفتنخ اومدم خودمو لوس کنم گفتم واسه من طلا بخر مهربون میشم گفت من م.ی . ر....به هرچی زنه ....هیچی نگفتم بعد ی ساعت پیام داد و سر بحث گرفت ک من بمیرم تو آخرین نفر میفهمی و بحث کرد آخرسرم گفت دختره زشته کوتوله میای میگی غلط کردم...منم گوشیمو خاموش کردم
از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
الان خطشو بلاک کردم فقط ی چندبار زنگ زده دیده بلاکه
از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بابا این مشخصه سطحش خیلی پایینه موندی باهاش چیکار؟ از جونت سیری؟
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
از هر کس با هر ظاهر و سبک زندگی و فرهنگ تعریف کنی خود برتر ببین میشه تو رو خراب میکنه
پس سعی کن از کسی تعریف نکنی که آخرش خودتو تخریب میکنه
(👰♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هرگونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️