2777
2789
عنوان

سریال های لوس و مسخره ایرانی

128 بازدید | 8 پست

اون از نون خ که به قوما توهیمن میکنن و خیلی سریال لوس و بی مزه ایه

اون از زیرخاکی

حیف سرمایه خرج این مسخره بازیا میشه

به عنوان کسی که ماهواره هم ندارم از تلویزین خسنته شدم 

کاربر اقا هستم

نون خ رو فقط یکمیش رو دیدم، و به نظرم واقعا مسخره است و خنده دار نیست.

حامی سفت وسخت محیط زیست🌱خواهش میکنم طبیعت رو تمیز نگه دارین و زباله توی خیابان نریزید.کشورهای اروپایی به همین دلیل تمیزن.چون مردمشون رعایت میکنن.🥰....خدایااا ازت خواهش میکنم کمکم کن،نمازهام هرگز قضا نشه.حامی شدید زبان پارسی🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر خاکی مسخره ترینه

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
زیر خاکی مسخره ترینه

من عاشق زخم کاری یکمم 

نمایش خانگی ام به گند کشیده شده 

ولی زخم کاری ۱ محشر بود وولی دورو ریدن

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه