2777
2789
عنوان

درمان موخوره/موخوره هام رفت

3262 بازدید | 14 پست

سلامم عزیزام چطورین 

رشد موهای من خیلی غیرنرمال و زیاده درحدی که توی یک ماه 5/6سانت رشد داره. 

موهام تا پایین باسنم بود و الان دوسالی میشه که کوتاهشون کردم از گردن 

و الان تا نافمه تقریبا 

چن وقت پیش دیدم موخوره داره میزنه منم بشدت از موخوره بیزارم سری قبل هم برای موخوره کوتاه کردمو بشدت پشیمون شدم 

نشستم هی هروز و هرروز موخوره هامو میگرفتم خدم با قیچی با حوصله و.....(دوستان من خدم موخوره گیری با قیچی بلدم) 

همه نوعای موخوره گیری با قیچیو انجام میدم 

و همش رسیدگی میکنم بعضی روزایی ک وقت میذاشتم برا موخوره مثلا 2/3سانت وقت میذاشتم ولی درکل هرروز حداقل حداقل5/8دقیقه وقتمو میزارم برای موخوره گیری و فقط موهایی ک موخوره زدنو نوکشو میزنم 

و بعد تنها ماسکی که من خدم قاتل موخوره میدونمش و عاالیه و تاثیر بشدت میزاره اینه. 

ماسک تخم مرغ و روغن زیتون♡

ی زرده تخم مرغ و با 3قاشق روغن زیتون و یه قاشق عسل قاطی کنین و به ساقه ی موهاتون بزنین (فقط به ساقه) بعد با کلیپس ببندین بالا و یه پلاستیک یا کلاه رنگ سرتون کنین و ی 40دقیقه بمونه رو موهاتون و بعد توی حمام 2/3باری بشورین تا اون چربیه کامل بره م بعد با باد سرد سشوار خشک کنسن حتما♡

و من خدم برای موخوره هام حتی از زرده تخم مرغ و روغن بادومو ی کوشولو سرکه.... ایناهم استفاده میکنم که خیلی هم تاثیر داره 

و حتی روغن ارگان هم به نوک موهام میزنم

دوتا ماسک مو معروف هم گرفتم که عالین و تعریفشو خیلی میشنوم و شنیدم 

شمام اگه میخواین موخوره هاتون درمان بشه حتما از ماسک مو استفاده کنین ماسک موی ضد موخوره و..... تا از موخوره گیری جلوگیری کنه 

چنتا نکته👇🏻

از باد سرد سشوار استفاده کنین 

از اتومو و هرگونه حرارت به موهاتون دوری کنین حتی باد گرم سشوار! 

موقع شستن موهاتون توی حمام بشینین

موهاتون خیس و خیس شونه نکنین که تازه باعث ریزش هم میشه 

زیاد شونه نکشین و خیلی حساس نباشین 

زیاد هم نبندین یا محکم.... نبندین موهاتونو

شبا هم دوطرفه یا همون یطرف ازپشت سر ببافین

اینا هم تنها کمکایی بود که میتونستم بهتون بکنم 

امید داشته باشین خوب میشه 

با اینکه همه میگن تنها راه درمان موخوره کوتاهیه😒

ولی من اصلا به این حرف اعتقاد ندارم 

و خیلی هم حساسم که موهامو بچینم پس برای همین رفتم سراغ درمان خونگی که خداروشکر دارم نتیجه هم میبینمو دیدم

الان خداروهزار مرتبه شکر90درصد موخوره هام رفته و اون 10درصد مونده که تک و توکیه 

و دارم نوبت ارایشگاه میزنم برای موخوره گیری با قیچی 

که دیگه اگه خدا بخواد اون 10درصد هم بره 

پس شماهم امید داشته باشین♡

دوستان اونجا غلط املایی شده 

گفتم که 

روزایی که حوصله داشتم مثلا میشستم 2یا3ساعت وقت میذاشتم و موخوره گیری میکردم خدم ولی الان حداقل روزی 5تا8دقیقه وقت میزارم و هر موخوره ای ب چشمم میخوره سرشو میزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.