2777
2789
عنوان

شوهرم یه کرمایی میریزه بعضا

779 بازدید | 15 پست

۱۰ هفته حاملم میگه بیا کشتی بگیریم. یا توی نوشابم نمک میریزه.  روی صندلی نشستم  اونم کنارم  خیلیامون وقتی صندلی جلومون باشه پاشونو روش میزاریم اونم. با پا صندلی منو هل میده  من خیلی قلقلکیم  دستاشو نشون میده میگه آماده باش دارم دستگاهو روشن میکنه شکمم میگیرم  گردنمون قلقلک میده  گردنمون بگیرم  رون هامو قلقک میده  عین خواهر برادر  اونقد فحش میدم و داد میزنم. انگار هر جیف و داد من من یه انرژی برا اون 

کاربری دست هزار نفره اشتباهی نگیرید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😶😐😂

منم گازش میگیرم  مثلا وقتی دارم گوشی نگاه میکنم توی حس رفتم یهو میاد خاموشش میکنه فرار میکنه. فرشم سر میخوره منم دم دستم هرچیزی باشه پرت میکنم 

کاربری دست هزار نفره اشتباهی نگیرید