2777
2789

من هر کار میکنم ابگوشتام یه جوری ابکی و بی طمع گوشتش هم سفید انگار نپخته با این که کلی قبلش سرخ میکنم پس چیکار کنم مهمون میاد خیلی خجالت میکشم😢میخام چرب و چیلی و گوشتشم قرمز باشه راستی منظورم آبگوشت مرغ ها حالا اون یکی بماند به کنار

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رب رو خوب تفت بده 

وقتی دنبه پخت دربیار له کن دوباره برگردون 

گوجه یادت نره گوجه رو چهار قاچ کن بنداز غذا

گوشت رو زیاد تفت نده اونقدر که تغییر رنگ بده کافیه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

پیاز و گوشت رو می‌زارم سرخ بشه بعد سیب زمینی رو اضافه میکنم بعدشم چند تا گوجه همیشه رنده میکنم اضافه میکنم بعد هم رب و بعد ادویه و بعد هم آب 

بعد می‌زارم جا بیوفته عالی میشه 

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...

بچه ک بودم یبار دیدم شوهر عمم برای ابگوشت های مرغ و خروس و اینا

سیب زمینی ابپز میکنه رنده میکنه له میکنه با آب میکس میکنه اضافه میکنه

منم ازدواج کردم همین کارو میکنم

غلیظ و خوشمزه و خوش رنگ میشه

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
پیاز و گوشت رو می‌زارم سرخ بشه بعد سیب زمینی رو اضافه میکنم بعدشم چند تا گوجه همیشه زنده میکنم اضافه ...

اول پیاز رو قشنگ سرخ میکنی یا پیازو گوشتو باهم میندازی و سرخم زیاد سرخ میکنی یا یه کوچولو سرخ میکنی زود اب میریزی

مرغ های تازه نه مرغ محلی مرغ و خروس محلی

اهاااا ممنونم گلم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷