2777
2789

همیشه یه مشکلی باید تو زندگیم بوجود بیاد اکثرا هم بیماری هست و بدبیاری😮‍💨بخام توی این چندسال بشمارمشون خیلی زیاده نمیدونم چرا بخت من اینجوری شد به همسن و ساله‌ هام ک نگاه میکنم چقدر بقیه شادن واصن تو فاز دیگه اما من حتی مشکلات زندگیم نمیزاره تا یه نفس راحت بکشم🙁تا جایی ک سعی دارم مثبت اندیشم اما واقعا توان جنگیدن با اینهمه دردسر توی زندگیمو ندارم هر چی پول هست باید خرج مریضی و دردسرهام بشه😔😪واقعا کم آوردم خودمو خیلی تنها میبینم خیلی زیاد انگار خدا هم از رنج کشیدن من لذت میبره😩😫

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون  

اونا شادن چون خودشون میخوان 

چرا فکر میکنید بقیه مشکل ندارن؟ 

زندگی من از بیرون بهشته بهشششششت ها! کلییییی حسود دارم 

فقط بخاطر اینکه نذاشتم مشکلاتم رو کسی ببینه هرچی بوده داخل خونه بود و بین حریم خونه ... وگرنه من هم مشکل دارم منی که همه آرزوی یه لحظه جام بودن رو دارن هم کلی مشکل دارم گاهی از شدت گریه خوابم نمیره گاهی تا صبح بیدارم از فکر و خیال و... ولی محکمم کم نمیارم قویم گریه هامو میکنم ولی سر پا هم وایمیستم 

خدا خودش گفته تو این دنیا دنبال راحتی نباش پیدا نمیکنی

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم منم احساس میکنم که همینم بد بیاری زیاد آوردم 

من سعی میکنم همیشه صدقه بزارم خیلی بهش اعتقاد دارم شده هزار تومان ولی زود به زود احساس میکنم بار منفی رو از من دور می‌کنه 

و آیه الکرسی هم خیلی خوبه 

من ذهنم خیلی درگیره با صحبت با خدا و ذکر گفتن خودمو آروم میکنم 

منم مثل توام. از شدن مشکلات و غصه دیگه بی حس شدم

حتی کتاب خوندن و متن‌های انگیزشی هم تاثیری نداره انگار چیزایی ک باید اتفاق بیفته میفته😔شما مشکلت چیا هست اگه میخای بگو تا باهم تقسیمش کنیم

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون  
چقد منی

بیا تا همو بغل کنیم🫳🫂احتیاج دارم یه نفر هم ک شده درکم کنه احه این همه مشکلات طبیعیه😔

اونا شادن چون خودشون میخوان  چرا فکر میکنید بقیه مشکل ندارن؟  زندگی من از بیرون بهشته به ...

خب من هم از بیرون لبخند دارم اما اون چشمام داد میزنه ک غمگینم حتی از پوستم هم مشخصه ک ناراحتم... همه مشکلاتم قاطی شده روحی جسمی عاطفی هیچ راه حلی هم نمیتونم براش پیدا کنم تا یه قرون در میارم با دل خوش خرجش نمیکنم

خب من هم از بیرون لبخند دارم اما اون چشمام داد میزنه ک غمگینم حتی از پوستم هم مشخصه ک ناراحتم... همه ...

من نگفتم نقش بازی کن دختر خوب ! منظورم رو بد فهمیدی 

منظورم این بود اول باید بپذیریم هیچکس بی مشکل نیست و هیچوقت قرار نیست مشکلات تموم بشن و هرروز میان و میرن 

اونی که باید عوض بشه ماییم 

پس به جای نقش بازی کردن قوی باش 

درکنار مشکلات هم شاد باش هم به خودت برس 

فکر و خیال پوستت رو نابود کرده 

به جای فکر و خیال ورزش کن کتاب بخونم افکارت رو درست کن

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

چی بگم منم احساس میکنم که همینم بد بیاری زیاد آوردم  من سعی میکنم همیشه صدقه بزارم خیلی بهش اع ...

منم اهل صدقه دادن هستم کمک کردن رو دوست دارم دلم میخاد منم روی خوش زندگی رو ببینم اما انگار نمیشه بعد هر سختی ای واسه من آسونی نیست کاش فرجی بشه کاش

من نگفتم نقش بازی کن دختر خوب ! منظورم رو بد فهمیدی  منظورم این بود اول باید بپذیریم هیچکس بی ...

میدونم منظورت رو عزیزم یعنی اینکه همه ما دغدغه هایی داریم ک توش امتحان پس میدیم..‌اما میدونی مشکل من اینه دغدغه هایی ک من دارم انگار خیلی بیشتر از مال بقیه اس ک روی دوشم سنگینی میکنه حتی بعضی شبها خوابهای آشوب میبینم...از آینده میترسم حس میکنم طعم خوشبختی همش سرابه

فقط تو نیستی  ولی باید ادامه داد 😑🫂

چجوری آخه منم دلم میخاد روشنایی ببینم💔💔❤️‍🩹❤️‍🩹

هعی منم فردا میرم کوه و حالم خوب به نظر میاد جلو بقیه ولی درونم میگه پس درسات چی میخوای صفر بیاری چرا اصلا نمیخونی میخوای دوباره نمره هات بد شه اگ نرم کوه هممامانم ناراحت میشه مامان بابام درکم نمیکنن ک خودم میخوام بمونم خونه درس بخونم اونا ایندن واسشون مهم نیست دیروز منو از صبح بردن باغ فردا هم ک کوه امروزمم کلاس ریاضی داشتم ب فنا رفتو من امتحان فیزیک دارم درکک ندارن نمیفهمن زور میکنن باهاشون برم دلم خونه