2777
2789
عنوان

چرا جدیدا همه میگن ازدواج نکن

279 بازدید | 26 پست

هر تاپیکی باز میکنی طرف یا داره ازداج میکنه یا نظر خوایته در مورد خواستگارا همه هی گفتن نکن بذار ۳۰ سالت شد.آخه چرا مخصوصا کسایی که سنشون کمتره هم خیلی میگن نکن زوده نکن بده خب چرا؟ترجیحا کسایی جواب بدن که تجربه دارن یا ازدواج کردن

هرکسی خودش صلاح کارشو میدونه

شما از بعد ۱۸ سالگی هر زمان عشق به طرف مقابل رو حس کردی و آدم خوب و مناسبی بود میتونی به ازدواج فکر کنی

نمیشه براش سن تعیین کرد

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم از هموناییم که میگم ۳۰ به بالا . چون تا ۳۰ سالگی معبارها عوض میشه . ضمن اینکه بهتره ادم تحصیلاتش انجام بده شاغل بشه . سفرای مجردیش بره . خوش گذرونی هارو انجام بده شخصیت پخته بشه بعدش ازدواج کنه . طبق اطرافیان ازدواج این شکلی خیلی موفق تر

انقدر شرایط اقتصادی بده واقعا ازدواج سخت شده و پر از مشکل میشه

ولی کلا راجب سن ازدواج

حیف نیست دهه طلایی ۲۰ سالگی بنظرم زوده و هنوز باید تجربه کسب کنه و پخته بشه توی زندگی

ازدواج شوخی نیست و باید یه سری قلق های جنس مخالف دستت بیاد 

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟
هرکسی خودش صلاح کارشو میدونه شما از بعد ۱۸ سالگی هر زمان عشق به طرف مقابل رو حس کردی و آدم خوب و من ...

منم نظرم همینه ولی بعضیا خیلی بد میگن انگار حالا شکنجه میخوان بدن بهشون 

من متاهلم

ترجیحم همیشه تاهل بوده و خواهد بود

انسان همه جوره رشد میکنه

کافیه اصولی و منطقی طرف مقابلت رو انتخاب کنی،همین

مجرد بودن رو دوست نداشتم،خانواده م لای پر قو بزرگم کردن✔️💞

هر خانومی به آقایی نیاز داره،نه زود نه دیر

بین ۲۰تا ۳۰سال خوبه که ازدواج کنه آدم⚘️🌿❤️😍

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
من متاهلم ترجیحم همیشه تاهل بوده و خواهد بود انسان همه جوره رشد میکنه کافیه اصولی و منطقی طرف مقا ...

مرسی عزیزم از نظرتون که به اشتراک گذاشتین.بله واقفا موافقم😍