2777
2789
یکی از فامیل هامون کله پاچه رو با برنج میخورن. برنج رو هم تو آبش درست میکنن

منم نخورده بودم تا مادر شوهرم درست کرد البته برنجو تو آب کله پاچه درست نمیکنه و پلو ساده میپزه اما من خیلی دوس دارم

جادو کردن پسر مردم   که بیاد بگیره   دختره رو  و انجام شد   ۱۲ ساله گذشته الان ...

منم یکی و میشناختم واسه این و اون دعا و طلسم مینوشت به روزگار سگ افتاد و با فضاحت و تنهایی و مریضی مرد

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااااا تعریف کن خب

اسی من اشتباه تاپیکتو خوندم فکر کردم نوشتی برگ ریزون‌ترین کاریکه کردین چی بوده😐😂حالا دیدم نوشتی برگ ریزون‌ترین کاریکه دیدین چی بوده🤣🤣🤣🤣

الان همین یکیو یادمه.یبار یکی از فامیلامون میگفت وقتی دستشویی میره و شماره ۲ داره خودشو فقط با آب خالی میشوره و دست نمیکشه به خودش🤢🤮🤦‍♀️میگفت نمیدونم چیزی بهم میمونه یا نه ولی دست نمیکشم بدم میاد🤣🤣🤣🤣🤣گفتم خب بکش و بعدش دستتو بشور بهتره اینه که چیزی بت چسبیده باشه چندوقت دیگه سرطان با سن میگیری بدبخت😂😂😂😂😂

چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم😭تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم😔لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان🙏

اسی من اشتباه تاپیکتو خوندم فکر کردم نوشتی برگ ریزون‌ترین کاریکه کردین چی بوده😐😂حالا دیدم نوشتی بر ...

وا یه تاپیک پرباردید بود دیگه بین اونایی که دست میکشیدن و نمیکشیدن دعوا بود🤣

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اسی من اشتباه تاپیکتو خوندم فکر کردم نوشتی برگ ریزون‌ترین کاریکه کردین چی بوده😐😂حالا دیدم نوشتی بر ...

حالا من ی نفرو فمیدم ک شلنگو میکشه ب خدش بجای دست🤢🤢🤢

صابرکاظمی🖤

بی عقلی خودم برگ ریزون ترین چیزی بود که دیدم.

بچه بودم یکی از بچه های فامیل چند سالی ازم بزرگتر بود گفت عاشقمه منم به پدر و مادرم گفتم بعد پدرم گفت دیگه باهاش حرف نزن تعجب کردم چرا نباید باهاش حرف بزنم خیلی کم عقل بودم😂

رفتم خرید  برای دخترم یک آقا سر و وضع ظاهریش هم اوکی  بود با بچش همراه بود دیدم با فروشنده دارن کل کل میکنند و با عصبانیت لباس پرت کرد رو میز و رفت بیرون فروشنده یکی تو پیشونی خودش زد بلند  گفت خدایا من چیکار کنم 😩

گفتم ببخشید چیزی شده گفت تگ لباس اومدم باز کنم که کارت بکشه  اون آقا گفته نه باز نکنیا من با مارکش می‌خوام گفتم این دزدگیره نمیشه که ببری بیرون صدا میده گفته نه مدلش خراب میشه قشنگیش به همینه😕😑

من تا چند دقیقه مغزم داشت سوت میکشید 

البته تگه فانتزی هم بود قشنگ بود ن دیگه بگه مارکشه جدا نکن 😂😐😐

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
رفتم خرید  برای دخترم یک آقا سر و وضع ظاهریش هم اوکی  بود با بچش همراه بود دیدم با فروشنده ...

🤣🤣🤣

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹