2777
2789

خالم سحری به مامانم پیام داد ساعت چند اذانه؟! 

من گوشیشو برداشتم گفتم مامان واسه افطار بلند نشد خوابید (به سحر گفتم افطار!!! 🤦🏻‍♀️😆) 

هیچی دیگه خواهرم بعدش به خالم پیام داد گفت مهدیه خوابش میاد، هذیون میگه 🤦🏻‍♀️🤣🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی آشنا ک دوتا اتاق خواب کنار هم داشت دیوار بینشون برداشت کردشون یکی.بعد مدتی دیوار بینشون گذاشت بعد مدتی بعد یکی از اتاقا کرد آشپزخونه بعد دوباره اون دیوار برداشت شد آشپزخونه اُپن دار ک درش تو اتاق ک مانند سالن هست باز میشه.وووو خیلی کارا ایطور بخدا اصلا ی وضعی ی زمین تخت از نو میساخت خرجش کمتر بود.هنوزم ک هنوز سوژه اهل محل.خیلیم فهمیده س کم عقلم نیست...

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

بچه فامیلمون جلوی کل فامیل به پدربزرگش گفت گو*ه نخور:/

جالبه که همه داشتن میخندیدن به حرفش!

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

یه نفر برام تعریف می‌کرد جیگر مرغو باتخم مرغ سرخ کرده وخیلی خوشمزه شده🤮

عزیزم حالا که چشمای خوشگلت خورد به امضام دعا کن برای شوهرم کارخوب جور بشه شدیداو عمیقا به دعات محتاجم❤️🌹🙏