سلام .سلامتی آقا امام زمان جانم ..و ظهور هرچه زودترشون و برای حاجت روایی کل سایت و کل مسلمین زیارت عاشورا میخونم و ثوابش هدیه میشه ب آقا اباعبدالحسین 🌸باشد ک ان شالله همگی حاجت روا بشین.🤲عزیزانم من نمیتونم جوابتونو بدم .ولی ب یاد همگی هستم ب شرط لیاقت التماس دعا
🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زیاد خوندم عزیزم روزی شده دوبار برای حاجت روایی کل سایت میخونم بعضی مواقع وقت نمیکنم تاپیک بزنم اما ب نیابت از همه میخونم یه جوری عشق امام حسین ب دلم افتاده خوندن زیارت عاشورا مانند نماز واجب شده برام نخونم احساس میکنم قضاش میاد گردنم .ب امید روزی ک ان شالله هممون دستمون برسه ضریح مبارک آقا اباعبدالله..ان شالله کربلا بخونیم
🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
التماس دعا قشنگم ،من هم در حرم مطهر امام رضا جانمان دعاگوی همه شما عزیزان هستم
قربون امام رضای جانه جانانم برم ک دلم هر لحظه پر میکشه میره حرمش .کاش روزی جسمم هم برسه.قربون غریب نوازیش بشم .زیارت قبول خواهر گلم
التماس دعا قشنگم ،من هم در حرم مطهر امام رضا جانمان دعاگوی همه شما عزیزان هستم
میشه ب آقا بگی سهیلا قربون محبت و غریب نوازیت بره ..میشه یه نگاهی ب دلم بکنی منم غریبم دلم گرفته حاجت منم بده منم برم پابوسش 😔😔
زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲 تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤 هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀 خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت 💔