2777
2789

هیچ جای سواستفاده ای هم نیس و همو حضوری نمیبینیم و فامیلیم و حرفای نامربوط هم درکار نیس اما حس میکنم برای گذراندن وقت بحث خاستنو پیش کشید(اضافه کنم ک تا حداقل دوسال دیگه شرایط ازدواج پیش نمیاد ک بخام بگم بیا خاستگاری ک ثابت بشه دوست داشتنش)

خدایا من عقل درست و حسابی ندارم مراقب من باش 🤧♥️||||||||||||||||از همان دست که دادی به تو بر خواهد گشت      جگر خون شده ام خون جگرت خواهد کرد 💔🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از رفتارش بگی مریضم پیگیر حالت میشه یا نه

اره پیگیر میشه نمیدونمی حسی بهم میگه میخاد وقت بگذرونه خیلی این فکره رو مخمه

خدایا من عقل درست و حسابی ندارم مراقب من باش 🤧♥️||||||||||||||||از همان دست که دادی به تو بر خواهد گشت      جگر خون شده ام خون جگرت خواهد کرد 💔🥀

دائم از اینکه از دستت بده می‌ترسه 

از اینکه عاشق کسی بشی

یا کسی بهت نزدیک بشه و قصد ازدواج داشته باشی می‌ترسه و عصبانی میشه

اندکی از زندگي من::بعد از ۶ سال زندگی مشترک شوهرمو از دست دادم با یه دختر ۶ ماهه،،،با برادرشوهرم ازدواج مجدد کردم بدون اجبار و با علاقه ی خودمون و دوباره مادرررر شدم،،،،،غیرممکن یعنی منو تو ،تو ساحل ،،،عاشق هم بودن زیر ماه کامل،،،غیر ممکن یعنی تو واسم دلتنگی ،،،،یعنی میفهمی ک تو همین آهنگی،،،،،،،،،با افتخار آبانی ام،،، ،،مامان دو تا فسقل👫که متخصص خرابکاری و ریخ و پاشن ..از سال ۹۷هستم ولی بارها تعلیق شدم و مدتی تا خط جدید پیدا کنم خواننده خاموش بودم😶😶😶تاریخ ۲۶ /۱۲ /۴۰۲ یهو فهمیدم یه مهمون ناخوانده تو راهه و میخوام بشم مامی۳تایی😶😶😶😶
نیاز نیست کاری کنی رفتارش گویای همه چیزهست

خب خوبه هر کس دیگه هم بود خوب بود. انسانا مث هندونه سر بستن تا باز نشن نمیفهمی دقیق چطورن

همین ک با انجام کاری میخای میزان عشقشو بفهمی همین ینی اونجوری ک باید صدشو تو رابطه نزاشته...

شاید همین باشه و منم واقعا نیاز دارم یکی کمکم کنه چون خودم متوجه نمیشم حرفاش راستع یا دروغ

خب خوبه هر کس دیگه هم بود خوب بود. انسانا مث هندونه سر بستن تا باز نشن نمیفهمی دقیق چطورن

منظورم اینه براخوشحال کردنت کاری میکنه اصلا استرس بودن یا نبودنت رو داره مهمه برلش چی کم داری چی نداری

در مورد مراسم ازدواج، مهریه، خونه زندگی، بچه ها هم حرف میزنه؟

نه میگه میخامت اما پیش نیومده راجب چگونگیه اینا حرف بزنیم بیشتر روزمرگیه حرفمون

دائم از اینکه از دستت بده می‌ترسه  از اینکه عاشق کسی بشی یا کسی بهت نزدیک بشه و قصد ازدواج دا ...

خب میدونه من عاشقشم ولی ن حرفی نزده ک بگه میترسم از دستت بدم

منظورم اینه براخوشحال کردنت کاری میکنه اصلا استرس بودن یا نبودنت رو داره مهمه برلش چی کم داری چی ندا ...

ن نمیپرسه چی کم داری یا .... فقط برا درسم نگرانه ک میگه برو بخون عقب نیوفتی همین

تو ازش بپرس ببین چی میگه

دلم نمیخاد اینارو ازش بپرسم راستشو بخای. اصن با حرفایی ک تو تاپیک زدید شکم ب یقین تبدیل شد