2777
2789
عنوان

رژیم فستینگ

4162 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها بیاین راجب رژیم فستینگ بگین...من تحملم زیاده مثلا هشت شب تادوازده ظهرجزاب و چای چیزی نخورم..اما بعدش مهمه ینی میشه هرغذای ک بپزی بخوری اما کم؟یاکلافقط میوه و سبزیجات؟؟؟اونای ک گرفتن و تجربه دارن چجوریه...کیا حاضرن ک گروه بزنیم و رژیم فستینگ روشروع کنبم ازهمین الان....

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍

من از امروز صبح تصمیم گرفتم و تصمیمم جدیه و خیلی دوس دارم حداقل تاشهریورماه برسم ب ۵۵...خیلی چاقم و باید بتونم کم کنم باتوکل ب خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی تو رژیمی نذار معده خالی بمونه اونایی که مجازند رو بخور که خدا نکرده اسید معده خیلی نزنه بالا دردسر شه

و اگه تو سن رشدی هم نگیر برو دکتر تغذیه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
وقتی تو رژیمی نذار معده خالی بمونه اونایی که مجازند رو بخور که خدا نکرده اسید معده خیلی نزنه بالا در ...

نه گلم ۳۰ سالمه و چاقم ۸۰ کیلو با قد ۱۵۷ و پهلوهای بسیاربزرگ و فرم بدنم بدشده...

نه ولی من بعد چند سال واقعا اینجا لاغر شدم

طی چندماه...یکم توضیح میدی روششون چجوریه..منم واقعادلم میخاد لاغرشم.حداقل از۸۰ ب ۵۵ برسم😔

طی چندماه...یکم توضیح میدی روششون چجوریه..منم واقعادلم میخاد لاغرشم.حداقل از۸۰ ب ۵۵ برسم😔

نمیدونم چند بودم ولی وزنم صد و اینا بودبودم شدم ۵۸ داخل تثبیت دو کیلو برگشت شدم ۶۹

الانم دیگه همیشه مراقبم