لپه ی من چون نپزه اول خیس میکنم بعد جدا با آب خالی میزارم بپزه.
پیاز نگینی میکنم با روغن تفت میدم مرغ رو توش میندازم یه مقدار با هم تفت میدم رب و زردچوبه و نمک میزنم و آب روش میریزم و میزارم بپزه.
--ادویه آچار یکساعت آخر با سیب زمینی میزنم. یه قاشق مرباخوری یا حتی بیشتر واسه دونفر
--مرغت حتما یخش باز شده باشه که بندازی تو پیاز. مستقیم از فزیزر نذاری واسه پختن
--اون سیب زمینی ای که تو عکسه خیلی بزرگه. من یه دونه تخم مرغی واسه دونفر میندازم
--تو هر آبگوشتی گوجه رنده کنی خوشمزه تر از رب میشه.
واسه آبگوشت مرغ همزمان با سیب زمینی و ادویه، واسه آبگوشت گوسفندی بعد از اینکه دنبه رو کوبیدی