2777
2789

من هر کار میکنم ابگوشتام یه جوری ابکی و بی طمع گوشتش هم سفید انگار نپخته با این که کلی قبلش سرخ میکنم پس چیکار کنم مهمون میاد خیلی خجالت میکشم😢میخام چرب و چیلی و گوشتشم قرمز باشه راستی منظورم آبگوشت مرغ ها حالا اون یکی بماند به کنار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه ازت خاهش کنم مراحل درست کردنشو خلاصه بهم بگی

ادویه اچار مال سمت سیستان بلوچستانه. من دفعه اول واسم سوغات آوردن اما الان از تهران میخرم. اما خب تو گوگل سرچ کنی دستورش هست و زیاد سختم نیست. با ذائقه ماها هم خیلی جوره.

سربسته بهت میگم از پیاز خشک و جوپرک و فلفل سیاه و زیره تو ترکیباتش استفاده شده انگار

گوگل کن

یا اگه تهرانی از عطاریا بخر

فوق العاده خوش طعمه. طبعشم خیلی خوبه

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
ادویه اچار مال سمت سیستان بلوچستانه. من دفعه اول واسم سوغات آوردن اما الان از تهران میخرم. اما خب تو ...

مرسی عزیزم ادویه رو پیدا ک میکنم 

ولی منظورم مراحل درست کردن ابگوشتت بود به طور خلاصه وار بهم بگو

مرسی عزیزم ادویه رو پیدا ک میکنم  ولی منظورم مراحل درست کردن ابگوشتت بود به طور خلاصه وار بهم ...

لپه ی من چون نپزه اول خیس میکنم بعد جدا با آب خالی میزارم بپزه.

پیاز نگینی میکنم با روغن تفت میدم مرغ رو توش میندازم یه مقدار با هم تفت میدم رب و زردچوبه و نمک میزنم و آب روش میریزم و میزارم بپزه.

--ادویه آچار یکساعت آخر با سیب زمینی میزنم. یه قاشق مرباخوری یا حتی بیشتر واسه دونفر

--مرغت حتما یخش باز شده باشه که بندازی تو پیاز. مستقیم از فزیزر نذاری واسه پختن

--اون سیب زمینی ای که تو عکسه خیلی بزرگه. من یه دونه تخم مرغی واسه دونفر میندازم

--تو هر آبگوشتی گوجه رنده کنی خوشمزه تر از رب میشه.

واسه آبگوشت مرغ همزمان با سیب زمینی و ادویه، واسه آبگوشت گوسفندی بعد از اینکه دنبه رو کوبیدی

مرغ بدون چربی هم ننداز تو آبگوشت. با چربی بنداز. مخصوصا گردن مرغو بنداز توش. اگه دوست ندارید قبل از اینکه بیاری سر سفره چربیشو بگیر