2777
2789
حس شیشم که نه ولی خب تو فامیل و دوستام زیاد ازم سوال میپرسن میگن درست درمیاد اما همیشه نه

به نظرم اینجا نگو حس ششمی شاید یه چیزی بگی روش تاثیر بزاره شرمنده میگم خواستم نفرینی چیزی دنبالت نباشه🙂

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

چند وقته کات کردین؟ حس میکنم یکی بهترش برات پیدا میشه🙂سرت رو مشغول درس کن اهنگ گوش بده برو بیرون ت ...

چشم

راستش فقط میخوام تاوان بده و پشیمون بشه همین

وگرنه من اونو حمایت میکردم

اره ابجی حس خودمم میگم با یکی خیلیی بهتر اشنا میشم

فقط این بدجور اذیتم کرد

پسری ک سایز ...مادرشم بهم گفت یبار

بنظرت اون خوشبخت میشه؟

یا بایکی بهتر من اشنا میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اینجا نگو حس ششمی شاید یه چیزی بگی روش تاثیر بزاره شرمنده میگم خواستم نفرینی چیزی دنبالت نبا ...

نه عزیزم دشمنت شرمنده 

اتفاقا از رفیق بودن و گل بودنته که اینو میگی

نه اینم چون گفت اخرین روزه تو سایته اومدم وگرنه نگفتم اینجا زیاد

اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون
چشم راستش فقط میخوام تاوان بده و پشیمون بشه همین وگرنه من اونو حمایت میکردم اره ابجی حس خودمم میگ ...

تو خوش بخت میشی تو زندگیت عالی میشه ولی تو این زمونه تلاش هم نیازه🙂با تلاش میتونی حتی اون سرنوشتی که برات نوشتن هم تغییر بدی به ادمی که لیاقتت رو نداشت فکرنکن هرروز پیش خودتت بگو اون لیاقت منو نداشت تا ملکه ی ذهنت بشه پس ساحل عزیز نبینم دیگه به حس ششمی در مورد محمد چیزی بپرسی ادمای بی ارزش لیاقت فکر کردن بهشون رو ندارن🙂

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

نه عزیزم دشمنت شرمنده  اتفاقا از رفیق بودن و گل بودنته که اینو میگی نه اینم چون گفت اخرین روز ...

عزیزی🙂🧡

تو خوش بخت میشی تو زندگیت عالی میشه ولی تو این زمونه تلاش هم نیازه🙂با تلاش میتونی حتی اون سرنوشتی ک ...

چشم عزیزم❤️

امیدوارم بدتر سرش بیاد

چون من هیچوقت نامردی نکردم بخدا

عه تووووو😏😂

میشه یه حس ششمی باشه تو توش نباشی😂😂ها میشه؟