2777
2789
اره قبول میشی

حس اون اقا بهم چیه ؟ راجب ازدواج چیزی حس میکنین ؟

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس محمد بهم چیه پشیمون میشه؟ دوسم داره؟ تازه جداشدیم 

برمیگرده و پشیمون میشه اما نمیدونم چه زمانی

اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون
حس میکنم کسی داره بهت فکرمیکنه🙂واینکه خودتت بیشتر داری به خودت تلقین میکنی این حس بدو🙂

اره نزدیک کنکوره استرس دارم اینو میدونم

کسبو ندارم بهم فک کنه اخه

فقط محمد ک ترکم کرد

ینی بهم فکر میکنه؟

اونکه ازمن متنفره ابجی

اهان مرسی گلی اون دانشگاهی ک میخوام حتیی تعهدی و نیمسال دوم قبول میشم؟ لطفا بگو حستو

به احتمال خیلی زیاد اره

اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون
اره نزدیک کنکوره استرس دارم اینو میدونم کسبو ندارم بهم فک کنه اخه فقط محمد ک ترکم کرد ینی بهم ...

برا چی ازت متنفره؟من حس ششم نیستم ولی گاهی اوقات یه چیزایی حس میکنم چندوقته ترکت کرده؟ببین ساحل خواهر این اقا رو بیخیال حس ششمی هارو هم بیخیال شو فقط تمرکز کن رو درسات من حس میکنم درست اهمیت داره برات اما تلاشی نمیبینم کنی براش درست رو بخون مستقل شو جوری ک همونا که ولت کردن به پات بیفتن

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

حس اون اقا بهم چیه ؟ راجب ازدواج چیزی حس میکنین ؟

ازت خوشش میاد ولی در حد ازدواج نه

حس ششمی؟

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

برا چی ازت متنفره؟من حس ششم نیستم ولی گاهی اوقات یه چیزایی حس میکنم چندوقته ترکت کرده؟ببین ساحل خواه ...

اقا چیه انگار پسر بچس

اره بخدا هی تنبلی میکنم:)

متنفره چون بهش اهمیت میدادم

منم ازش جدا شدم

فقط میخام مثل ...پشیمون بشه

اه واقعا 😕

خوب من کی ازدواج میکنم چطور باش اشنا میشم 

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

حس ششمی؟

حس شیشم که نه ولی خب تو فامیل و دوستام زیاد ازم سوال میپرسن میگن درست درمیاد اما همیشه نه

اقا چیه انگار پسر بچس اره بخدا هی تنبلی میکنم:) متنفره چون بهش اهمیت میدادم منم ازش جدا شدم فقط ...

چند وقته کات کردین؟

حس میکنم یکی بهترش برات پیدا میشه🙂سرت رو مشغول درس کن اهنگ گوش بده برو بیرون تفریح به نظرم کمتر دیگه نی نی سایت بیا یجورایی فراموشش کن

اخیش  مرسی عزیزم یسوال دیگه ی رفیق داشتم قدیمی اسمش پرویز بنظرت خوشیخته و حالش خوبه؟

اجی بنظرم حرف اون دوستمون که میگه درستو خوب بخونیو گوش کن ما تا صبح هستم جواب سوالاتو بدم ولی درسات نه 

بعد درسات بیا تو سایت منم تگ کن