2777
2789
عنوان

عروسی

91 بازدید | 8 پست

الان یساله عقد کردم چون سختم بود یشب خونه مادرشوهر باشم یشب خونه خودمون جهازمم تقریبا اماده بود اومدم خونه خودم مادرشوهرم گف برات عروسی میگیریم حالا زیرش زده شوهرم پول نداره عروسی بگیریم خانوادشم کمک نمیکنن ولی برا برادرشوهرم عروسی گرفتن 

تازه طبقه پایین خونشونم بهشون دادن ک بشینن خیلی هواشونو دارن🙁خیلی مادرشوهرم بهم گیر میده ولی ب جاریم اصلن گیر نمیده نمدونم چرا انقدر فرق میزارن

چکنم برام عروسی بگیرن میترسم حرفی بزنم بهشون🥺

M

تقصیر خودته که راحت و دائم جلو دستشون بودی؟ تو عقد واجب نبود یه شب اینور باشی یه شب اونور 

یه آخر هفته میرفتی فقط من موقع جهاز چیدن هم نزاشتم شوهرم رو تخت عروسیمون بخوابه شب عروسی از ذوق داشت میمرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کردی دیگ بایدتوزمان عقدبشینی خونه ی خودتون ودست نیافتنی باشی تابیان باعزت و احترام عروسی بگیرن برات وببرن خونت

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..