ارشد با کارشناسی خیلی تفاوت داره، ما همش ترجمه مقالات داشتیم، پژوهش و ازمایش داشتیم، خیلی خیلی پروژه های عملی داشتیم، رشته ما عملیاتی و آزمایشگاهی بود، همش هم کنفرانس و ارائه باید میدادیم ، زبانت فول هم نباشه با کمک ترنسلیت ترجمه میتونی کنی یه جاهایی رو
من ۲۳کیلو وزن کم کردم، با کمک متخصص تغذیه و مربی بدنسازیم، وقتی به وزن هدفم که پنجاه وچهار کیلو بود رسیدم به کمک مربی و رژیم عضله سازی، عضله هامو پرورش دادم و به وزن پنجاه هفت پنجاه هشت رسیدم، پوست بدنم اصلا چروک و افتاده نشده بخاطر بدنسازی، پوست صورتم چون شکسته شده بود ،رفتم متخصص پوست و فیلر زدم زیر پوستم,چون هیچ چربی زیر پوست صورتم نمونده بود، و اینکه در طول رژیمم از دمنوش زنجبیل دارچین اب لیمو و گاهی بهشون زیره و زردچوبه هم اضافه میکردم استفاده میکردم روزی دوسه بار،پنج ماه طول کشید پروسه وزن کم کردنم, چون زمانی که چاق بودم افسرده شده بودم و تو نی نی سایت میومدم تا کاربری ببینم که وزن کم کرده و من ازش یاد بگیرم چه راهی رفته،الان تصمیم گرفتم تو امضام دقیق بنویسم تا شاید کمک حال کسی که حال بد دیروز منو داره بشه،و حالش مثل امروز من عالی بشه، فقط باید خودت بخوای و اراده کنی ،بهترین ورژن خودتو بساز❤️❤️
من دلم میخواست مقطع دکتری هم بخونم ولی دیگه بعد دفاع دیدم چقدر خسته شدم از این همه استرس،دیگه منصرف شدم فعلا هم به دکتری فکر نمیکنم،نمیدونم شاید در اینده دوباره شروع کنم دکترا خوندن
من ۲۳کیلو وزن کم کردم، با کمک متخصص تغذیه و مربی بدنسازیم، وقتی به وزن هدفم که پنجاه وچهار کیلو بود رسیدم به کمک مربی و رژیم عضله سازی، عضله هامو پرورش دادم و به وزن پنجاه هفت پنجاه هشت رسیدم، پوست بدنم اصلا چروک و افتاده نشده بخاطر بدنسازی، پوست صورتم چون شکسته شده بود ،رفتم متخصص پوست و فیلر زدم زیر پوستم,چون هیچ چربی زیر پوست صورتم نمونده بود، و اینکه در طول رژیمم از دمنوش زنجبیل دارچین اب لیمو و گاهی بهشون زیره و زردچوبه هم اضافه میکردم استفاده میکردم روزی دوسه بار،پنج ماه طول کشید پروسه وزن کم کردنم, چون زمانی که چاق بودم افسرده شده بودم و تو نی نی سایت میومدم تا کاربری ببینم که وزن کم کرده و من ازش یاد بگیرم چه راهی رفته،الان تصمیم گرفتم تو امضام دقیق بنویسم تا شاید کمک حال کسی که حال بد دیروز منو داره بشه،و حالش مثل امروز من عالی بشه، فقط باید خودت بخوای و اراده کنی ،بهترین ورژن خودتو بساز❤️❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فک میکنم بتونم با بقیه مراحل کنار بیام فقط استرس اصلیم زبانه هرجور باشه درسارو میخونم امیدو ...
پشیمون که نمیشی، من عاشق درس خوندنم، عاشق دانشگاهم،اگر برگردم عقب بازهم ارشدمو میخونم، دکتری خیلی زبان مهمه و باید مدرک زبان معتبر داشته باشی، وگرنه ارشد میتونی بدون اینکه زبانت قوی باشه هم بگذرونی و موفق باشی، بعد ارشد تصمیم گرفتم یخورده زندگیمو از دانشگاه فاصله بدم بعدا که دلم تنگ شد دوباره شروع کنم فعلا که دلم تنگ نشده،ان شا الله شما هم موفق باشین
من همین الآنم فشار درس خستم کرده ولی به خاطر اصرار خانواده میخوام ارشدم بخونم وگرنه میرفتم سرکار
من اول رفتم سرکار بعد ارشد خوندم ،عاقلانه ترین کار اینه اول سرکار بری،متناسب با شغلت شاخه ارشدتو انتخاب کنی
من اول رفتم سرکار بعد ارشد خوندم ،عاقلانه ترین کار اینه اول سرکار بری،متناسب با شغلت شاخه ارشدتو انت ...
عزیزم ارشد چه رشته ای میخوندیم آزاد یا دولتی
چند روز در هفته کلاس داشتی
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛