2777
2789
عنوان

جان جدت بیا

125 بازدید | 20 پست

بچه ها ایفون فیک بخرم 

یا ایفون x۱۰ کار شده؟

من اول از ایفون فیک میترسیدم که زود خراب بشه ولی از فروشنده پرسیدم گفتم زود خراب میشه ؟ برگشت گفت 

اون گوشی که الان دستته شیائومی هستش ما همين شیائومی رو اومدیم طرحش رو عوض کردیم میگیم ایفونه وگرنه دیگه چه فیکی؟؟؟

نظ شما چیه چیکار کنم؟

یه صلوات بفرس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فیک بخری ک چی؟ برا ریاکاری؟؟ برو همون ایکسو بخر کیف کن باهاش

واقعا میترسم یکی میگه ایفون x زود خراب میشه چون نوش پیدا نمیشه ایستوک کارشده هست میگن برو اندرویید بخر اما من مجبورم برای کارم یه گوشی با دوربین عالی بگیرم همه میگن اگه دوربین عالی میخوای ایفون ۱۰ دوربینش خوبه موندم به خدع

یه صلوات بفرس
فیک نخر ریجستری نمیشه

نظرت درمورد اندورید شیائومی چیه 

یا ایفون ۱۰ بخرم من مجبورم برا شغلم یه گوشی با دوربین عالی بخرم همه اول میگفتن اندورید بخر تا اینکه ایفون دست دوم ایفون ۱۰ کلا نوش  دیگه وارد نمیشه‌....

بعد یه عده هم میگن اگه هدفت دوربینه همون ایفون ۱۰ بخر موندم به خدا چیکار کنم

یه صلوات بفرس
بستگی داره چ اندرویدی بگیری ولی ایفون ایکسم دوربینش اوکیه

گوشی تو اندوریده؟

اگه اندورید هست کیفیت دوربین تو خوبه یا مامانت؟

من ۱۳ تومن میخوام بدم به ایفونx اگه دوربینش ارزش خرید رو نداشته باشه برم یا گوشی دیگه بخرم

یه صلوات بفرس
گوشی تو اندوریده؟ اگه اندورید هست کیفیت دوربین تو خوبه یا مامانت؟ من ۱۳ تومن میخوام بدم به ایفونx ...

من سون پلاس دارم ولی دوربین آیفون ایکس از بیشتر اندرویدا بهتره

مگراینکه سامسونگ s24 و اینا بگیری

من سون پلاس دارم ولی دوربین آیفون ایکس از بیشتر اندرویدا بهتره مگراینکه سامسونگ s24 و اینا بگیری

اگه زحمتی نیست با گوشی مامانت به عکس ساده بفرستی نگاه کنم شرمندم به خدا کل پولی که جمع کردم اینه میترسم لعد پشیمون شم

یه صلوات بفرس
نظرت درمورد اندورید شیائومی چیه  یا ایفون ۱۰ بخرم من مجبورم برا شغلم یه گوشی با دوربین عالی بخ ...

من زیاد سر در نمیارم فقط یه بار گوشی فیک خریدم فکر کنم سامسونگ بود ریجستری نشد و من اون موقع نهصد هزار ضرر کردم ولی اگه دویست سیصد روش میذاشتم اصلش رو میتونستم بخرم