2777
2789
عنوان

انقدر نگید طب سنتی نه

97 بازدید | 3 پست

من نمیگم همه جا جواب میده ولی خیلیا جاها هم جواب داده البته نه پیش هر آدمی پیس کسی که تخصصش رو داره من خودم یه خارجی دیدم با مادرش مصاحبه کردن بچه رو هم نشون دادن بچش چندین و چند سال بود غذا نمی خورد و مشکل پیدا کرده بود بعد کلی دکتر برده بودن تو جهان خودش مادرش میگفت حتی برده بودنش کشورهای دیگه جهان کلی دکتر نه دکتر عادی بلکه دکترایی که گفته بودن فوق العاده هستن این برده بود بعد یه نفر پیشنهاد کرده بود بیاد ایران پیش یکی از دکترای طب سنتی بهش معرفی کرده بود با کمترین هزینه در حد فک کنم ۲۰ یا ۳۰ هزار برای اون داروش دقیق نمی دونم ولی همینقدر کم بچه درمان شده بود همون لحظه بعد اینکه بهش داده بودن برای اولین بار گفته بود مامان گرسنمه و غذا خواسته بود خودش غذا خورده بود دقت کنید بچه ای که مادرش می گفت کلی دکتر از هر کشوری گفتن خوبه و هر دکتری گفتن خوبه برده و کلی آزمایش گرفتن نمی تونستن مشکلو تشخیص بدن و با سرم بهش غذا می دادن ولی صحیح و سالم شد بچه رو هم نشون دادن و مادرشم فکر کنم آلمانی بود می گفت که حتما باید این علمو به مردم کشورشون یاد بدن و می گفت هرچی لازم باشه فراهم نی کنه این علمو یاد بدن پس اتفاقا خیلی جاها پیش آدمایی که علمشو واقعا دارن جواب داده دقت کنید علمشو دارن و حاذق هستن نه هرکسی گفت من بلدم

مزخرفی بیش نیست. نصف مریضای ما با حالت بد و وخیم و سرطانای متاستاز داده شده میان پیش ما علت تاخیرشون این بود ک منتظر بودن طب سنتیشون جواب بده‌. مصاحبه ها رو ول کن چیزی ک خودت تجربه نکردی روباور نکن. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدرس اون دکتر طب سنتی رو بلدی ؟؟؟؟

آقای خیر اندیش 

کلا دو نفر که من تعریف شنیدم و دیدم جواب داده ایشون و دکتر ضیایی هست که تلویزیون هم میارنشون سوال می پرسن البته من نمی خوام مدیون کسی بشم تحقیق کنید بعد اگه خواستید اقدام کنید من پیشنهاد دادم فقط