من نمیگم همه جا جواب میده ولی خیلیا جاها هم جواب داده البته نه پیش هر آدمی پیس کسی که تخصصش رو داره من خودم یه خارجی دیدم با مادرش مصاحبه کردن بچه رو هم نشون دادن بچش چندین و چند سال بود غذا نمی خورد و مشکل پیدا کرده بود بعد کلی دکتر برده بودن تو جهان خودش مادرش میگفت حتی برده بودنش کشورهای دیگه جهان کلی دکتر نه دکتر عادی بلکه دکترایی که گفته بودن فوق العاده هستن این برده بود بعد یه نفر پیشنهاد کرده بود بیاد ایران پیش یکی از دکترای طب سنتی بهش معرفی کرده بود با کمترین هزینه در حد فک کنم ۲۰ یا ۳۰ هزار برای اون داروش دقیق نمی دونم ولی همینقدر کم بچه درمان شده بود همون لحظه بعد اینکه بهش داده بودن برای اولین بار گفته بود مامان گرسنمه و غذا خواسته بود خودش غذا خورده بود دقت کنید بچه ای که مادرش می گفت کلی دکتر از هر کشوری گفتن خوبه و هر دکتری گفتن خوبه برده و کلی آزمایش گرفتن نمی تونستن مشکلو تشخیص بدن و با سرم بهش غذا می دادن ولی صحیح و سالم شد بچه رو هم نشون دادن و مادرشم فکر کنم آلمانی بود می گفت که حتما باید این علمو به مردم کشورشون یاد بدن و می گفت هرچی لازم باشه فراهم نی کنه این علمو یاد بدن پس اتفاقا خیلی جاها پیش آدمایی که علمشو واقعا دارن جواب داده دقت کنید علمشو دارن و حاذق هستن نه هرکسی گفت من بلدم