2777
2789
عنوان

درون گرا

162 بازدید | 18 پست

دختری هست مثه من دوس داشته باشه یه رفیق یا خواهر درون گرا،مهربون،بامعرفت،پایه ی رفاقت پیدا کنه؟

خودمم دخترم و دقیقا همین ویژگی های بالا رو دارم.مذهبی هم هستم.

اگه هست لطفا پیام بدین همو پیدا کنیم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوتا درون گرا چه حرفی میتونن باهم داشته باشن جز سکوت 😂😐

دقیقاااا  یاد یچیزی گفتم 

همیشه شنیدم روانشناس میگه وقتی ازدواج میکنید 

اگ خودتون درون‌گرا هستید حتما شوهرت مخالف شما باشه برونگرا باشه اینطوری بهتره تا اینک دوتاتون  درون‌گرا باشه 

چون بحثی حرفی پیش نمیاد بینتون  

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
دقیقاااا  یاد یچیزی گفتم  همیشه شنیدم روانشناس میگه وقتی ازدواج میکنید  اگ خودتون د ...

من نمیدونم درونگرام یانه

اما تا سلام بیشتر بلد نیستم ارتباط برقرار کنم 

تا ازم سوال نکنن حرفی نمیزنم 

واسم سخته چیزیو توضیح بدم یا تعریف کنم 

فک کن بخام با یکی شبیه خودم دوست شم 🤭

آشوب درونش را نه کلمات می‌توانست بیان کند و نه فریادها ... 
دقیقاااا  یاد یچیزی گفتم  همیشه شنیدم روانشناس میگه وقتی ازدواج میکنید  اگ خودتون د ...

نه تا جایی که می دونم این حتمی نیست.تو ازدواج باید خیلی چیزا مدنظر گرفته بشه و چیزی که گفتید بستگی به چیزای دیگه ای هم داره.