2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واقعا مال دنیا برام بی ارزش شده  اصن نمیگم خدایا خونه بزرگو فلان و نمیدونم پول زیاد اینا بده غصشونو اصن دیگه نمیخورم. فک کنم باعث میشه کمتر گناه کنیم

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

چند ماه بود پریود نشده بودم و هممون نگران بودیم ۱۴ سالم بود ، نماز شب خوندم فرداش پری شدم😂😂 

اما کلا غیر این خیلی چیزای معنوی و دنیوی از نماز شب بهم رسیده ، تازه اصن فقط ۳ ، ۴ بار تا حالا خوندم 

عاشق خوابم 🦥💜

معجزه زیاد داره یکیش من شخصا خودم سرکارم معجزه وار جور شد اثارو برکات زیاد داره 

از همون شب اول شروع کردین کم کم اثراتش دیدین؟

من یه حاجتی دارم تا وقتی انجام میشه یه نشونی میخوام دلم آروم بگیره چیکار کنم؟

به نظرت از فردا شب شروع کنم یه نشونی میبینم؟

از همون شب اول شروع کردین کم کم اثراتش دیدین؟ من یه حاجتی دارم تا وقتی انجام میشه یه نشونی میخوا ...

برای رضای خدا و ارامشت بخون اره عزیزم چرا نشونه نبینی از فرداشب بخون به نرور متوجه اثارو برکاتش میشی

چشم عزیزم اگر توفیقش داشتم حتما برات دعا میکنم 

دورت بگردم تورو خدا منو فراموش نکن دارم دق میکنم اسمم مهلا دعا کن برگرده دیگه طاقت این قهرو ندارم😔

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱