2777
2789

😑

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان چی بگیم 

راهکاربدیم بری خودتوبکشی

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

من بدترین قرصارو خوردم نمردم فقط ۰ن روزتوبیمارستان زجر کشیدم رسما چوب کردن تو ک..نمم ببخشی ها....شستشوی معده نشدی و ازون داروی سیاه زهر نخوردی اسهال شی برینی توخودت ابروت بره بیمارستان‌‌اونوقت دیگ فکر قرص خوردن ب سرت نمیزنه..منی ک ۳سال گذشته ازین اتفاق اما یادم افتادنی بدنم میلرزه چ غلطی بود کردم اخه

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

غروب یکی تاپیک زده بود خودکشی میکنم 

چون مشکلاتم زیاده .

اضافه وزن دارم پوستم منافذبازداره جای بخیه عمل بینی ام مونده 😑😑😑😑

ادم انقدراحمق

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️