یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
👈تهوع در این هفته امکان دارد زیاد باشد سعی کنید راهی را برای مقابله با آن پیدا کنید❗
✅ بیسکویت زنجبیل صبحها میتواند کمک کننده باشد اگر دوقلو باردار باشید ممکن است علائمتان شدیدتر باشد بیشتر شدن بزاق دهان علامتی است که شاید انتظارش را نداشته باشید بزاق زیاد میتواند با ارتباط با تهوع ارتباط داشته باشد
ممکن است هوس خوردن غذای خاصی را در بارداری کنید یا از غذایی متنفر باشید که کاملاً طبیعی است و اگر ویار بارداری شما غذای سالم باشد مشکلی پیش نمیآید
🔍 به دلیل هورمونها ممکن است رفتار ،احساس و اخلاقتان نوسان داشته باشد
⚠️درد شکم در هفته هفتم بارداری طبیعی است چون اتفاقات زیادی در شکم شما میافتد و به دلیل اینکه سرویکس خیلی حساستر است شاید لکه بینی داشته باشید❗ مخصوصاً بعد از رابطه جنسی اگر درد شکم یا خونریزی داشتید با پزشک تماس بگیرید
#رابطه_جنسی در طول بارداری مشکلی ندارد مگر اینکه پزشک شما آن را منع کرده باشد
در هفته ۷ بارداری سونوگرافی شایع نیست و معمولاً هفتههای ۸ تا ۱۰ بارداری انجام میشود اما این مسئله کاملاً بستگی به شرایط شما و پزشکتان دارد
در سونوگرافی بارداری دوقلو دو عدد ساک بارداری دیده میشود و عدد بتای شما هم بالاتر از حالت عادی است
❌جنین در هفته ۷ بارداری❌
👈در هفته ۷ مغز جنین در حال رشد است و حدود هزار سلول در هر دقیقه ایجاد میشود
علاوه بر مغز قلب جنین هم در حال رشد کردن است اما سر جنین سریعتر از اعضای دیگر رشد میکند و رویان در این مرحله سر بزرگی دارد
چشم و گوش رویان هم در حال رشد است رشد گوش داخلی در حال کامل شدن است ولی گوش خارجی هنوز چند هفتهای وقت دارد
برجستگیهای دست و پا که در هفته ششم جوانه زده بودند حالا بیشتر رشد کردهاند و قسمتهای مختلف دست و پا در حال شکلگیری هستند
✅هفته هفتم بارداری ✅ 🌱حالتهای مادر در هفته ۷ بارداری 👈تهوع در این هفته امکان دارد زیاد باش ...
من در هفته ۶ ام و چون چند روزه لکه بینی قهوایی داشتم دکتر گفت فعلا رابطه نداشته باشید حالا امروز لکه بینیم کرم رنگ بود و ا .ر . ض . ا شدم بنظرتون خطرناکه ؟