2777
2789
عنوان

درمان مثانه ی کوچیک بیاین لطفا

482 بازدید | 3 پست

خانوما میدونم یکم تاپیک سمیه ولی واقعا نمیدونم چیکار کنم اگه مشکل مشابه داشتین و رفع شده ممنون میشم کمکم کنین

من ۱ سالی میشه که حس میکنم مثانم مث گنجیشک شده هی زود به زود گلاب به روتون باید برم سرویس

یعنی حتی مسیر های کوتاه رو که معمولا اصلا برام مشکلی ایجاد نمیکرد تازه چندساعت بعدش توی خونه میرفتم رو الان وسطش باید دنبال سرویس بهداشتی عمومی بگردم😑😑

وقتاییم که استرس میگیرم و یا تو ماشینم خیلی به شدت زیاد میشه ولی وقتی پیاده میشم راه میرم باز قابل تحمله اونقدر به مرز انفجار که تو ماشین بودم نیست

نه زاییدم نه چیزی واقعا چرا اینجوریههه

کسی بوده این مشکل براش پیش اومده باشه؟ با ورزش های خاص رفع میشه یا جدی تره؟ توروخدا راهنمایی کنین

باید برم دکتر؟ چه دکتری اصلا زنان زایمان یا داخلی یا اورولوژی؟

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

اولا که چک کن ببین عفونت نداری؟ 

بعد استرس هم تاثیر میذاره خیلی و اینکه گاهی وسواس فکریه مثلا من خودم میبینی عادیم دسشویی ندارم گلاب به روت میخوام جایی برم یا کاری کنم یهو حس میکنم باید حتماااااا برم دسشویی .

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
اولا که چک کن ببین عفونت نداری؟  بعد استرس هم تاثیر میذاره خیلی و اینکه گاهی وسواس فکریه مثلا ...

احتمالا عفونت داشته باشم چون سابقشو دارم ولی علائمشو ندارم

البته عفونت ادراری با واژن فرق داره میگن

اون وسواس فکری‌ رو که خیلی دارم بدون رفتن به سرویس اصلا پامو از‌خونه بیرون‌نمیذارم ولی الان همینکه بدونم مسیرم یذره طولانیه توی مپ در به در دنبال توالت عمومی یا پاساژی چیزی‌میگردم متروهاهم که ندارن هیچی😑

اخه یبار که ریاد اب خورده بودم برام پیش اومد که به حد انفجار رسیده بودم و پریدم تو ی ساختمون اداری التماس سرایدارشو کردم که از سرویسش استفاده کنم😂😂 فک کنم از همون موقع بود که اینجوری شدم😑😑

چجوری وسواسو درمان کنم همین فردا میخوام برم مرکز شهر دارم به توالت های مسیر فکر‌ میکنم که کجا برم خداااا🫴😑😑

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا عفونت داشته باشم چون سابقشو دارم ولی علائمشو ندارم البته عفونت ادراری با واژن فرق داره میگن ...

خب ببین همه چی توی ذهن ما آدمهاست ، راستی خدای نکرده اونایی که دیابت دارن خیلی زود به زودباید دسشویی برن .

کلا سعی کن بهش اهمیت وپروبال ندی به مرور رفع میشه

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...