2777
2789
عنوان

گوشی مادرمو تو بازار دزدین

542 بازدید | 14 پست

رفت کلانتری گفتن برو همیار۲۴ثبت کن کاری از ما برنمیاد

بنظرتون پیدا میشه ؟

میشه چقدر حس بدیه تاحالا چیزی ازمون ندزدیده بودن تازه هم خریده بود طفلی😕

معمولا پیدا نمیشن

چون همون موقع خاموش میکنن

سیم کارتو خارج میکنن

بعدم قطعاتشو میفروشن

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

خدا سر هیچکس نیاره اونم گوشی های الان که ۷۰ درصد زندگی آدم تو گوشیه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا میشه برای داداش منم زدن، بعد تقریبا ۲ ۳ هفته دزده رو پلیس پیدا کرد بازداشت کرد، خانواده‌ش اومدن مبلغ گوشی رو دادن تا رضایت بگیرن، خود گوشی هم داغون شده بود 

دوست عزیزی که نظرت مخالف نظر منه، لطفا ریپلای نزن ممنون😙
چرا میشه برای داداش منم زدن، بعد تقریبا ۲ ۳ هفته دزده رو پلیس پیدا کرد بازداشت کرد، خانواده‌ش اومدن ...

توروخدا راست میگی دلخوش باشم

ازکجا پیگیری کردین میشه راهنماییم کنی گلم

سلام مامان نینی هلی  حالت خوبه ؟ نینیت خوبه😍😍؟ چیشد عزیزم اون پسره نمرد که😨 فک فامیل شوهر ...

سلام عزیزم ممنون خوبم عشقم 

داماد شوهرم بیمارستانه هنوز فامیل شوهرم امروز اومده بودن خونمون ببینن چی شده شوهرم چیزی نگفت گفت هرچی بوده حقش بوده به منم گفت جواب کسی نده اگه پرسیدن

سلام مامان نینی هلی  حالت خوبه ؟ نینیت خوبه😍😍؟ چیشد عزیزم اون پسره نمرد که😨 فک فامیل شوهر ...

شوهرم بهم گفت پسره انکار نکرده اصلا شوهرم اول نمی‌خواسته کتکاری کنه😰

سلام عزیزم ممنون خوبم عشقم  داماد شوهرم بیمارستانه هنوز فامیل شوهرم امروز اومده بودن خونمون بب ...

سلام عزیزم خدارو شکر حالت خوبه خیلی خوب شد به شوهرت گفتی الا دیگه هم تو خیالت راحته چون دیگه مرتیکه جرعت نمیکنه اذییت کنه همم اعتماد همسرتو بدست اوردی