2777
2789
عنوان

🚫🚫🚫ورود آقایون اکیدن ممنون🚫🚫🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من صابون درمالیفتو استفاده کردم ۱ ماه ولی تاثیری نداشت تو کرمشو چند وقته استفاده میکنی ؟بعد اینکه بر ...

کلا صابون خوب نیست.

حتی برای پوست صورت و بدن هم خوب نیست چه برسه نواحیه حساس.

چون کلا میزنه PH پوستو خراب میکنه.

و اینکه من خیلی وقته استفاده میکنم ... از ۱۶ سالگی اینا که دیگه معمولا اونجا تیره میشه من شروع کردم به جلو گیری کردن...

خوبه خداروشکر ، اره زود جذبه من روزا صبح که میرم دستشویی میام (قشنگ بعد هر دستشویی باید خودتونو کاملا خشک کنید حتما) بعد از این کرم استفاده میکنم.. من هم نواحیه بیرونی و کشاله ران رو میزنم هم نواخیه داخلی و لابیاها .. ولی سمت سوراخ و اینا خیلی نرو ...

و شبا هم میزنم قبل خواب...

کلا روزی دو مرتبه. دیگه عادت کردم.

خانوم نیا ، تو تاپیک منو نیا. واقعا حق نداری دیگه تو تاپیک های من بیای. متاسفم براتون ، نی نی یار ...

مجازی رو نمیتونی دیوار بکشی کی بیاد کی میاد 

الان کلی آدم هست که عضو هم نیستن و خاموش میخونن 

یعنی الان هیچ آقایی نیومد و ندید ؟!! 😐 

مرز افکار پوسیده رو شما تعیین نمیکنی 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

مجازی رو نمیتونی دیوار بکشی کی بیاد کی میاد  الان کلی آدم هست که عضو هم نیستن و خاموش میخونن&n ...

اصلا ببینه ، گناهش پایه من نیست من گفتم نیاد و راضی نیستم.

اتفاقا افکار پوسیده رو با بیان هرکس میشه فهمید خانوم.

اصلا ببینه ، گناهش پایه من نیست من گفتم نیاد و راضی نیستم. اتفاقا افکار پوسیده رو با بیان هرکس میشه ...

من دشمن شما نیستم یا از روی دشمنی نگفتم 

یک مرد مریض اسمش روشه . بیماره 

این شما هستی که ارزشمندی 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630