2777
2789

من شوهرم چون همش بمن خیانت میکرد و اذیتم میکرد

اومدم کارشو تلافی کنم دلم آروم بگیره

بعد هشت سال زندگی که همش اذیتاشو تحمل کردم اومدم تلافی کردم و اون فهمید

حالا برا این نمیبخشه منو

خیلی التماسش کردم

گفتم تلافی کار خودتو کردم ولی بیا بخاطر بچه ها ببخش از اول شروع کنیم

فقط فحشم میده

نمیدونم میخواد چیکار کنه

بچه ها پیش خودشن

من بخاطر بچه هام نمیخوام جدا شم

هم توبه کردم هم یعالمه نذرو نیاز

حدیث کسا

سوره طلاق

حشر

مزمل

حس میکردم دیگه دوسش ندارم اما الان دوسش دارم

چیکار کنم درست بشه

من بدون بچه هامم نمیتونم

دو ماهه حالم خیلی بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شوهرم چون همش بمن خیانت میکرد و اذیتم میکرد اومدم کارشو تلافی کنم دلم آروم بگیره بعد هشت سال زن ...

اها‌ پس‌ تو‌ هم‌ بهش‌ خیانت‌ کردی‌.میدونی‌ خیانت‌ زن‌ به‌ مرد‌ غیرقابل‌ بخششه‌.وغرور‌ مرد‌ خرد‌ میکنه‌.دیدی‌ همش‌بهت‌ گفتم‌ تقصیر‌ از‌ طرف‌ خودته‌.عزیزم‌ جواب‌ خیانت‌ رو‌ باخیانت‌ نمیدن‌.خیلی‌ کار‌ بدی‌ کردی‌.هیچ‌ دعایی‌ رو‌ این‌ کار‌ زشتت‌ جواب‌ نمیده‌.مگر‌ شوهرتو‌ راضی‌ کنی‌ برید‌ پیش‌ مشاور‌.الان‌‌ هردوتان‌ نسبت‌ بهم‌ بی‌ اعتماد‌ شدید‌.تنها‌ راهش‌ اینه‌ جفتتون‌‌برید‌ پیش‌ مشاور‌.درغیراینصورت‌ جدایی‌ بهترین‌ گزینس‌.موفق‌ باشی‌.

اها‌ پس‌ تو‌ هم‌ بهش‌ خیانت‌ کردی‌.میدونی‌ خیانت‌ زن‌ به‌ مرد‌ غیرقابل‌ بخششه‌.وغرور‌ مرد‌ خرد‌ میکن ...

الان میدونی حس شوهرمو ببنی بهم؟ و قصدشو؟ شاید قصدش تنبیه من باشه

آخه خودش بارها بمن خیانت کرده

الان دوتا بچه هم داریم آخه

اها‌ پس‌ تو‌ هم‌ بهش‌ خیانت‌ کردی‌.میدونی‌ خیانت‌ زن‌ به‌ مرد‌ غیرقابل‌ بخششه‌.وغرور‌ مرد‌ خرد‌ میکن ...

ولی من نمیخوام جدا بشم

خیلی التماسش کردم

فعلا که حرف خودشو میزنه

ولی خودش مسببش بود از بس بمن فحشای زشت میداد و میزد منو تحت فشار بودم رفتم اینکارو کردم

الان میدونی حس شوهرمو ببنی بهم؟ و قصدشو؟ شاید قصدش تنبیه من باشه آخه خودش بارها بمن خیانت کرده الا ...

اگه‌ هنوز‌ خونه‌ شوهرتی‌ واز‌ خونش‌ بیرونت‌ نکرده‌.قصدش‌‌به‌ احتمال‌ زیاد‌ تنبیه‌.ولی‌ دیگه‌ تااخر‌ عمر‌ بهت‌ اعتماد‌ نمیکنه‌.مگر‌ برید‌ پیش‌ مشاور‌.بهتون‌ کمک‌ کنه

پس حرزو نگیرم؟

حرز‌ امام‌ جواد‌ به‌ جفتتون‌ ارامش‌ میده‌.کمک‌ میکنه‌ که‌ خودت‌ وهمسرت‌ دیگه‌ لغزش‌ نکنید‌.یا‌ کمتر‌ بشه‌.من‌ خودم‌ همیشه‌ حرز‌ امام‌ جواد‌ همرامه‌.خیلی‌ عالیه‌.