2777
2789
الان‌ خونه‌ شوهرتی‌.یا‌ خونه‌ پدرت

من خونه بابامم

دوس ندارم جدا بشم

ولی اون تو پیام فقط بد و بیراهم میگه

بچه هام پیش خودشن

من دوس دارم بالا سر بچه هام باشم

حتی اگه تو سرنوشت منو این آدم جدایی هست من الان نمیخوام بچه هام بزرگتر بشن

پسرم دوسالو نیمشه

دخترم کلاس اوله

مگه میشه شوهرم تو خلوت خودش نشینه به کارا و اذیتایی که بمن کرد فکر نکنه؟ من هردفعه بخشیدمش

حالا ایندفعه که من خطا کردم

هرروزم گریست

من خونه بابامم دوس ندارم جدا بشم ولی اون تو پیام فقط بد و بیراهم میگه بچه هام پیش خودشن من دوس د ...

ببین‌ خانم‌ محترم‌ خیانت‌ اگر‌ از‌ طرف‌ زن‌ ثابت‌ بشه‌.اگر‌ ارتباط‌ نامشروع‌ باشه‌ شلاق‌ داره‌.اگر‌ خدای‌ نکرده‌ زنا‌ کرده‌‌ باشه‌ اونم‌ زن‌ متاهل‌ حکمش‌ اعدامه‌‌.‌ چون‌ برای‌ زن‌ قبحش‌ بیشتره‌.خیلی‌ کار‌ اشتباهی‌ کردی‌.به‌ همسرت‌ خیانت‌ کردی‌.اگر‌ بهت‌ پیام‌ بد‌ میده‌‌فحشت‌ میده‌ درجوابش‌ نگو‌ کارتو‌ تلافی‌ کردم‌.بگو‌ اشتباه‌ کردم‌ شیطان‌ گولم‌ زد‌.بیا‌ بخاطر‌ امام‌ حسین‌ منو‌ ببخش‌.بگو‌‌بخاطر‌ این‌ دوتا‌ بچه‌ ازم‌ بگذر‌.عابرومو‌ حفظ‌ کن‌.وبهش‌ زمان‌ بده‌.بگو‌ بیا‌ بریم‌ پیش‌ مشاور‌.بگیرش‌ زبون‌.ان‌ شااله‌ که‌ درست‌ میشه‌.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حست میگه درست میشه؟

اگر‌ اون‌ کارهایی‌ که‌ بهت‌ گفتم‌ انجام‌ بدی‌‌ وپیش‌ مشاور‌ برید وبهش‌ زمان‌ بدی‌ بله‌ درست‌ میشه‌.بگو‌ منو‌ طلاق‌ بدی‌ با‌ دوتا‌ بچه‌ کوچیک‌ چکار‌ میکنی‌.گناه‌ دارن‌.اگر‌ اینا‌ کارساز‌ نشد‌.یه‌ راهی‌ هست‌‌ بهت‌ بگم‌ چکار کنی.

اگر‌ اون‌ کارهایی‌ که‌ بهت‌ گفتم‌ انجام‌ بدی‌‌ وپیش‌ مشاور‌ برید وبهش‌ زمان‌ بدی‌ بله‌ درست‌ میشه‌.ب ...

مشاورو بهش نگفتم هنوز

فقط خیلی التماسش کردم

گفتم منو ببخش بخاطر بچه ها

گفتم هرچی بگی گوش ب حرفت میدم

گفتم من دوستت دارم با همه اذیتات اگه تو هم هنوز منو دوس داری باهام آشتی کن

من گوشیم بی رمز پیشت میذارم

قسمش دادم

فعلا که فقط بدو بیراهم میگفت

گفتم تو الانم حتی با اون بیوه در ارتباطی

چون دخترم بهم گفته بود باهم میریم بیرون

منکر میشد

چه کار کنم بهم بگو

مشکلم حل بشه برات دعا میکنم

بهت شیرینی میدم

بخدا درمونده شدم

اگر‌ اون‌ کارهایی‌ که‌ بهت‌ گفتم‌ انجام‌ بدی‌‌ وپیش‌ مشاور‌ برید وبهش‌ زمان‌ بدی‌ بله‌ درست‌ میشه‌.ب ...

بین‌ من. تازه‌ از‌ سرکار‌‌اومدم‌ بزار‌ برم‌ نهارمو‌ بخورم‌.بهت‌ میگم‌ چکار‌ کنی‌ که‌ به‌ زندگیت‌ برگردی‌.فعلا