2777
2789

سلام خانوما ، من و همسرم ۹ سال باهم دوست بودیم و دی پارسال عقد کردیم 🥲، تولدش چند روز دیگس و می‌خوام بر خلاف همیشه که خودمون دوتایی تولدشو جشن می‌گرفتیم اینبار یه کار جدید کنم که همیشه آرزوش رو داشت 

می‌خوام برم شهرشون ( ۲:۳۰ فاصله داره از ما ) می‌خوام متوجه نشه و برم خونشون ، با اعضای خانواده هم هماهنگ کردم و اوکی دادن ، در حد دو سه ساعت میمونم بعدش با همسرم برمیگردیم مشهد  

از برادر و خواهرشوهرم خواستم که زحمت بکشن منو ببرن ولی هردوشون شرایطشو ندارن و قرار شد پدر شوهرم اینکارو بکنن ، می‌دونم خیلی اذیت میشن ولی بارها ازشون خواستم که رودربایستی نداشته باشن و اگه واقعا اذیت نمیشن اینکارو بکنیم یعنی ۲:۳۰ بیان مشهد و دوباره ۲:۳۰ تو راه باشیم ، حالا مامانم میگن که کنسل کن و تو داری اذیتشون می‌کنی و انقدر پافشاری کردی مجبور شدن قبول کنن 🙁🙁🙁🙁

( شهرشون ایستگاه راه آهن نداره که خودم برم ، اتوبوس هم نمیره، به اسنپ بین شهری هم که اعتمادی نیست و متاسفانه هیجوره خودم نمیتونم برم ) 🙁

الان خیلی تو دلم خالی شد 😞 مامانم همش میگه مزاحمی براشون و حس بد بهم میده 

ولی همسرم ۹ سال برای خوشحال شدن من این راه و هر هفته میاد تا کنارم باشه ، می‌خوام محبتشو جبران کنم و یه تولد متفاوت براش بگیرم 

شما با مامانم موافقید ؟ یا بهم حق میدید 😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بنظرم خوشحالم میشن شاید

نمیشه با پدر و مادرت بری

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

تاکسی های مسافر کش ترمینالا میبرن. به جز شما ۳ تا مسافر دیگه هم سوار میکنن. اسنپم قابل اعتماده. بنده خدا میخواد پول دربیاره چمار به من و تو داره. اگه خیلی سخته واست با مادرت سوار اسنپ  بشید برید

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
نمیتونی بمونی خب یه چند روزی خونشون؟

خونشون و دارن بازسازی میکنن ، به خاطر این سوپرایز من صبر کردن که من بیام و برم بعد ادامه بدن ، خودشونم موقع بازسازی توی خونه دیگه میمونن 🥺🥺🥺 و اگه من بمونم خونشون از کاراشون عقب میفتن ، می‌خوام زود برگردیم که تو شهر خودمونم ببریمش رستوران