2777
2789
عنوان

بدبخت شدم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2120 بازدید | 85 پست
ایشالله ک درس بشه مگه ن نابود میشم🙂اخه سر مسائل سیاسی اینا بود ی چیزی سر ی اشتباه محضم

ببین کلا اینا دسترسی به همه شماره هات میتونن پیدا کنن کد ملیت رو دارن دیگهه

پس رو هر خطی ک داری یااصن پروف‌چیزی نزار یا اگه میزاری چیز مثبت و خنثی بزار که به اموزش پرورش بیاد

یا میتونم یا باید بتونم! هیچ راهی ندارم :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اینکه برای خوش‌آیند یه عده این همه ریاکار باشیم بدم میاد 

منم بدم میاد. ولی استارتر چاره ای نداره این همه زحمت کشیده تا یک شغلی داشته باشه عقلانی نییت به خاطر همچین مسائلی بخواد کارشو از دست بده

پدر مادر ها همیشه میگفت این گوشی ها شمارو آخر بدبخت می‌کن دقیق همون شد  ایشالله کارت درست بشه& ...

به پدر و مادر محترم بفرماييد 

گوشى ها ما رو بدبخت نكردن و نميكنن 

شاهكار ٤٠-٥٠ سال پيش شما ما رو داره بدبخت ميكنه ...

منم بدم میاد. ولی استارتر چاره ای نداره این همه زحمت کشیده تا یک شغلی داشته باشه عقلانی نییت به خاطر ...

میدونه عزیزم حرفم کلی بود که خودشون ریاکارن مردم رو هم اینطوری پرورش میدن

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
به پدر و مادر محترم بفرماييد  گوشى ها ما رو بدبخت نكردن و نميكنن  شاهكار ٤٠-٥٠ سال پيش ش ...

چه خوب گفتی

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
منم بخاطر ی عکس پروفایل زندگی ام بهم ریخت هم درد ام  از کسی ک با تجربه س بپرس

چرا 

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
همسرتون پلیس فتا هست؟ ببخشید الان من نفهمید گذاشتن عکس عروسی باعث شد از طرف محل کار همسرتون مشکل ای ...

ن هنوز از طرف کارش متوجه نشد بودن

خودشون متوجه شد بود 

حساس بود نمیتونم دروغ بگم نمیدونم چرا بی عقلی کردم این کارو کردم 

به پدر و مادر محترم بفرماييد  گوشى ها ما رو بدبخت نكردن و نميكنن  شاهكار ٤٠-٥٠ سال پيش ش ...

پدر مادر من سنش ب اون موقع نمیرسه 

پدر بزرگ مادر بزرگ هامون بله تصمیم اشتباه اون موقعشون

ن هنوز از طرف کارش متوجه نشد بودن خودشون متوجه شد بود  حساس بود نمیتونم دروغ بگم نمیدونم چرا ...

الان واقعا کسی نیست وساطتت کنه یا به نظرت واقعا کارت غیر قابل بخششه یکم شوهرت عجیبه