2777
2789
عنوان

بدبخت شدم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2120 بازدید | 85 پست
ن هنوز از طرف کارش متوجه نشد بودن خودشون متوجه شد بود  حساس بود نمیتونم دروغ بگم نمیدونم چرا ...

ای بابا یعنی بخاطر همین دارین طلاق میگیرین؟

خب با همسرت حرف بزن بگو دیگه نمیزاری معذرت بخواه 

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما از فرهنگیان اخراج شدی؟ سر چه حرفی؟

بله. یه چیزی گفتم که کاش لال میشدم... اگه همون موقع تعهد میگرفتن و تعلیق موقت میکردن قطعا دیگه تکرار نمی‌کردم اما اخراج دائم شدم...

الان واقعا کسی نیست وساطتت کنه یا به نظرت واقعا کارت غیر قابل بخششه یکم شوهرت عجیبه

اینجوری نبود توی تاپیک های قبلی خودم گفتم قبلا 

هیچ کس واسطه نمیشه 

من ک خودم بجز پدر مادرم واقعا کسی نیست واسطه بشه 

بعد اونها هیچ اقدامی نمیکن 

شوهرم خوب بود واقعا 

اصلا یهوی همه چی بر عکس شد 

پدر مادر من سنش ب اون موقع نمیرسه  پدر بزرگ مادر بزرگ هامون بله تصمیم اشتباه اون موقعشون

بله ديگه 

در كل در اصل مطلب تفاوتى ايجاد نميكنه 

متاسفانه داريم تاوان اشتباهات بقيرو ما ميديم  

ای بابا یعنی بخاطر همین دارین طلاق میگیرین؟ خب با همسرت حرف بزن بگو دیگه نمیزاری معذرت بخواه 

ن بخاطر این ن 

من خونه پدرم بود برگشتم خونه خودم شوهرم این موضوع مطرح کرد پدرم عصبی شد درگیر شدن دعواشون شد بد هم دعواشون شد الان سر این موضوع اون موضوع داشت میگفت ک با پدرم درگیر شد 

چقد روز به روز دارم متنفر تر میشم از ایران

عزیزم هرکشوری هر ارگانی هر مجموعه ای همه جای جهان یک سری قوانین وخط قرمز داره که باید رعایت شه.وقتی میپذیری وارد یک مجموعه شی رعایت قوانینش الزامیه

میخوای مثل ما باشی؟!موفق باشی😉😄