راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خیلی سختی کشیدم و اذیت شدم تا برسم بهش ولی واقعا فشار درسا زیاده و از طرفی این فکر که سال ها ا ...
ببین عزیزکم من نی نی سایتی از این جنبہ نگاہ میکنم ک وای پزشکی میخونہ ھااااا پزشکی ک رشتہ ی دھن پرکنو آیندہ داری ھست اما در واقع خبر از حال روحی تو و وضعیتت ندارم البتہ قبول دارم ک سختہ چون خودم تجربی بودم و فشار کنکورو تجربہ کردم در نتیجہ ھم با وجود خوب بودن درسم نتونستم پشت کنکور بودنو تحمل کنم و رفتم پی رشتہ ی دیگہ چون ب شدت بھم ریختہ بودم بعد قبولیم قطعا روت فشار خواھد بود برای رشتہ ھای تاپ ب نظرم با ی مشاور صحبت کن و عجولانہ تصمیم نگیر یا ی ترم مرخصی بگیرو استراحت کن برو مسافرت شاید حالت بھتر شدو برگشتی ولی در کل ھر تصمیمی ک میگیری از رو عقل بگیر ک پشیمون نشی
میدونی ی تصمیم اشتباہ میتونہ تباھت کنہ حتما با ی آدم متخصص و عاقل صحبت کن و ی مدت از درس فاصلہ بگیر ک پشیمون نشی اما اگر دیدی واقعا راھی نداریو این رشتہ دارہ بھت آسیب میزنہ انصراف بدہ