2777
2789
عنوان

😐مامانم منو خر فرض کردهه

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 36 پست

یه روز راحتشون بذار سیریش نشو

قطعا تا چندساعت دیگه از گشنگی نخواهی مرد 

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

سیب زمینی سرخ کن 

رب با روغن تفت بده ادویه بزن بخور 

نون و پنیر بخور

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روز راحتشون بذار سیریش نشو قطعا تا چندساعت دیگه از گشنگی نخواهی مرد 

بابا دارم میمیرم با گشنگی مشکل ندارم همیشه روزه میگیرم 

😐ولی خب از صب تاحالا مردم از تنهایی همش دارم گریه میکنم

۱۶  دارم درس میخونم امتحان دارم اصن وقت هیچ کاریو ندارم

من همسن تو بودم آشپزی با من بود. بلند شو مرغی چیزی در بیار با برنج یا ماکارانی درست کن. درسم بخونی غذا درست کردن نیم ساعت وقتتو نمیگیره. تنبل نباش 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بابا در قفله😐

زنگ‌بزن‌ اورژانس اجتماعی😅 

خوب با این اوضاع باید صبر کنی دیگه 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
یه روز راحتشون بذار سیریش نشو قطعا تا چندساعت دیگه از گشنگی نخواهی مرد 

منم اولش میخواستم همینو بگم تا اینکه گف درو روش قفل کردن

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤